Rado Sintra Zwitserse Ceramic Bekijk beoordeling: Quartz, Computerized, Jubile,

Rado Sintra

Rado Sintra horloges introduceren de pendeldienst futuristische factor die verdere uitwerking in Original en andere collecties verworven. Als in Ceramica Rado maken al klaar, in Sintra krijgen ze af, en toegang tot de kosmos de meest all-natuurlijke ecosysteem voor deze zwarte (de hemel), goud toon (de zon), en diamanten (de sterren) gepleegd horlogemaker. Zelfs de bolle vorm van de situatie zinspeelt op een telescopische vervorming, alsof het produceren van een astronomische referentie. Vreemd, er zijn slechts enkele geheel zwarte Sintra horloges. Rado uiteraard wensen duidelijk te vervreemden consumenten ook al uitgebreid de tijd volgelingen zullen genieten van de duisternis om te sturen, zal de verscheidenheid van wit, goud, grijs, en twee-tone patronen aantrekkelijkheid voor de ontspanning. Uurwerken aankomt in S, L, XL en XXL metingen, uitgerust met een quartz of geautomatiseerde beweging. Deze collectie is ook opmerkelijk voor het gebruik van blauw gearceerd indexen en Arabische cijfers.

Jubile

Jubile lijn omvat voornamelijk een set van sieraden horloges. Omdat de vorm van de weergave blijft strikt vergelijkbaar zijn, is het echt de kleur van de high-tech keramische factoren, en de variëteit van diamanten die het uiterlijk van elk afzonderlijk te identificeren. Dit kan mogelijk niet te veel zijn, maar Rado erin geslaagd om tientallen vaak verschillende mannen en timers dames die manier leveren: stenen lijken op de zaak, tussen keramische backlinks op de armband, en markering kwart uur op de wijzerplaat. Extra prachtige modellen belandde verharde geheel.

Chronograph

Quartz chronograaf functie een set van vierkant (in tegenstelling tot de bolvormige Ceramica) subdials geplaatst op zeer chaotische wijzerplaten enkele van de markers reisde naar de rand (bezel) van de situatie om problemen te neutraliseren in de tijd kijken. Een zwarte en een witte (blauwe indexen in plaats van cijfers) variatie bestaat. Het moeilijk kan zijn om te lijken op de chronografen horloges uit te voeren voor elke se, maar ze vormen een soort van complexe handvat een vechter of plaats piloot scherm dat in overeenstemming is met de hele Rado Sintra filosofie.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.