Rado Integral Zwitserse Keramiek Let beoordeling: Quartz, Automatic, Jubile

Rado Integral

Rado Integral horloges mix embleem merknaam beschikt over duidelijke, doorzichtige saffier kristal wijzerplaten, veel zwart en grijs en geef ze een werkplek opzetten twist.

In de kern, Integral is een CEO collectie. Als alternatief van de abnormale en zekere opstandige vierkanten, de ontwerpers model achtenswaardiger rechthoeken, complimenteren dit geval modificatie met een veel verfijnder armband echter gebouwd van hogere tech keramiek in de bulk van de tekst. < p> De lijn rond kan worden ingedeeld naar bewegingen kwarts, quartz chronograaf, en geautomatiseerde en normale versus sieraden (Jubile) variaties. Op basis van de categorie, een acht kan bestaan ​​uit diamanten, subdials, duwboten en cijfers, of scherm de kennis handelsmerk kale oogopslag. Jubile stukken authentieke creativiteit bloot in samenwerking diamanten ‘, op een manier certificeren Rado sieraden kwalificaties.

Jubile

Horloges komen in S, M, L en XL-maten, en te integreren diamanten op de velgen, de armband, de wijzerplaat (zoals uur markers), en als versiering voor het gezicht van talloze lineaire decoraties te voltooien bestrating. Gray en melkachtig wit tinten injecteren de horloges met een perceptie van dromerige mystiek het onderscheid met een fundamentele laag van zwart maakt een impact van de beweging, vitaliteit vergaren en zich klaar te barsten uit. Het is echt een sterk design en stijl.

Chronograph

quartz chronograaf moet een scenario wijziging in de aard van de te rekken horizontaal een heel weinig. De resultaten passen in een eenduidige sportieve-smaakvol uiterlijk twee decoratieve lijnen op de extra facet kamer weer roepen een gevoel van snel bewegende, zelfs racen. Ik neem aan dat Chronograph Jubile horloges, die de plaats innemen van de fundamentele regels voor diamant die sommige van die snelheid in het voordeel van luxe. Voor een duidelijke kijkers, toch sneller een vorm van luxe. Zoals in Ceramica selectie, geautomatiseerde timers vertonen veel meer orthodoxe structuur eigenschappen, blijkbaar wenselijk kenners van mechanische uurwerken. In Integral, Rado ook totaal onderzoekt de tweekleurige esthetische, meestal een beroep op de goud-zwart en grijs-zwarte kleur blend.

Category: luxe horloges

Comments are closed.