Rado Ceramica Quartz Swiss Kijk naar overzicht: Jubile, chronograaf,

Rado Ceramica

Rado Ceramica selectie belichaamt design en stijl-elementen van het merk vanaf de eenvoudige titel en eindigend met de multifunctionele kwarts complicatie van een persoon van zijn producten. Het plein omstandigheid ligt in lijn met de keramische band een volle, naadloze integratie die agressief onderschat de complexiteit van de financiële middelen in het minimalisme van de visuals. Ceramica horloges komen in XS, S, L en XL maten, de vermelding bedrag model met een enkele centrale palmen en een dag opening aan 06:00. . Extra uitgebreide versies, Jubile midden van hen, nemen diamanten en saffieren, subdials dat de chronograaf complicatie te bieden, en zelfs een elektronische Electronic Show Een persoon van de belangrijkste kenmerken van deze lijn is de armband: het bestaat uit verschillende soortgelijke strepen van significante-tech keramische dat de schijn van een assemblage-lijn een metafoor van tijd uitglijden afwezig bouwen.

Chronograph

Quartz chronograaf horloges zijn voorzien van een paar pushers op de juiste facet van de situatie waarin ze de dertig minuten, tien minuten en seconden subdials asymmetrisch verspreid op het gezicht te activeren. De ringen van de subdials verkrijgen van een platina of een gouden kleur behandeling (Jubilee versies bevatten diamanten). Bovendien, chronograaf en Matt stammen geven een alternatief voor de kale achtergronden (die eventueel kan lijken ontmoedigend) van de frequente timers door de invoering van indexen.

Two-Tone

Rado zijn geïnformeerd dat zuiver zwart is niet ieders kopje thee, en schaduw de armbanden van sommige horloges met platina grijs. Grijs interageert met zwart, het genereren van een attribuut subtiele visuele aantrekkingskracht.

Jubile

Jubile horloges bestaan ​​uit overal 4-414 diamanten (of saffieren) dat het kwartaal uur kunt markeren of geheel vrij te maken de wijzerplaat. De meeste uurwerken, zelfs zo, genoegen nemen met een ring van stenen rondom de datum of chronograaf problemen. Jubile lijnen vervullen een cruciale rol in Rado oeuvre meeste collecties hebben een enkel impliceert dat ondanks de compromisloze minimalisme, dit is een echte significante conclusie, luxe fabrikant.

Category: Horloges

Comments are closed.