Rado Authentieke Hardmetal Let Evaluatie: Duiker, Jubile, Quartz, Automatic, Skeleton

Rado Primaire

Authentic assortiment Rado verbreden de horizon van het merk, het daadwerkelijk nemen van hen boven ambiance van de planeet. De titel alleen al impliceert oorsprong misschien deze van kosmologische ontwikkeling, hoewel esthetisch beren de horloges ‘sterke gelijkenis met een futuristische plek shuttle. Zonder ook afgedwaald aanzienlijk tot poëtische impressies, Primair is eerst en vooral een lijn van nut, problemen bestendig, quartz en automatische horloges niet vreemd aan een vleugje luxe. De belangrijkste groepen nemen Automatic Chronograph (breken- seconden in sommige modellen), Duiker en Jubile. Grote schaduw krijgt grijs als een alternatief van het handelsmerk om zwart te zijn: hardmetaal en staal gebruikt voor de zaak en armbanden respectievelijk overeenstemming extra met hun pure schaduw extra versies huren goud en bicolor oranje palet. De meeste automatische onderdelen hebben, naast de bijna alomtegenwoordige dag een werkdag na 7 dagen complicatie, gepositioneerd ideale eerder genoemde eerstgenoemden de identieke afstand.

Automatische

Horloges screenen een zeldzame selectie van composities wijzerplaat, wat gedurfd experiment. Bijvoorbeeld, een persoon demonstreert een rits als ontmoeting, waar een dikke horizontale lijn splitst de wijzerplaat in twee: elk facet wordt begrensd door een lijn van compacte diamanten, wanneer het symbool reist om 09:00 van zijn gebruikelijke 00:00 situatie. De meeste van de horloges te gebruiken als diamanten uur markers, in navolging van een avondhemel spektakel. Chronografen kwarts en geautomatiseerde zich te houden aan de standaard stijl en design factoren, met strak georganiseerde doelgerichte apparaten die symmetrie en subdials behandelen met een dosis rustig. Hetzelfde zijn niet in staat te worden gemeld over de strenge Skeleton stukken.

Diver

Een exclusieve toevoeging aan Rado assortiment, Diver Primaire timers voorzien zorgvuldig blauwe en rode kaart gebracht fronten deze zorgen voor een aanbod van sport en duiken geassocieerd metingen te bereiken zonder in te boeten bruikbaarheid en leesbaarheid. Terwijl het bedrijf duidelijk richt zich niet op duiker horloges, verschijnt deze tak specialist in elke individuele manier, en geeft de twee armband en rubberen band variaties zoals dat hoort bij een echte duiker lijn. All round, First beschikt over alle benodigde vaardigheden om een ​​bod voor de meest diverse Rado collectie te lanceren.

Category: luxe horloges

Comments are closed.