Pruett en Rojas domineren GRAND-AM Rolex Sportactiviteiten auto of vrachtwagen Sequence op Road Atlanta

Scott Pruett en Memo Rojas domineerde de Visual Studio Top Grand Prix van Atlanta in de # 01TelMex BMW / Riley op zaterdag hun tweede GRAND-AM Rolex Sports Vehicle Collection gelegenheid van 2013 te verdienen. Winnen van de race door seventeen.781 seconden van Alex Popow en Ryan Dalziel in de nummer acht Starworks Motorsport Ford / Riley, Pruett en Rojas verbeterde hun tijd factoren leiden meer dan de 2e plaats bemanning van Jon Fogarty en Alex Gurney in de nummer negentig negen GAINSCO Auto Verzekering plan Corvette DP, die hulpeloos moest omgaan met een derde tegenwoordig. De Visual Studio beste Grand Prix van Atlanta was de inaugurele GRAND-AM race gehouden op Road Atlanta.

Veel meer Shots Kijk naar alle twintig schoten

periode factoren chief en als gevolg van de feit kwalificatie werd afgelast op vrijdag, Pruett en Rojas begon op pole. Ze namen hele voordeel van het voordeel, primair de voertuigen weer in de oorspronkelijk hoek en alleen gaf de gids dat het bezit van de pits gedurende de hele race. Slechts een persoon voorzichtigheidsvlag kwam uit voor de duur van de wedstrijd die hebben bijgedragen aan de snelle snelheid van de race en Pruett en Rojas ‘overheersing. Scott Pruett gewezen op het punt dat het team de hele week regelmatig was geweest , â € œWe belandde verslaafd uit de beginnen. We werden snelste in de opening controle op donderdag en snelste in Fridayâ € ™ s volgen. Iâ € ™ ben blij dat ik was aan de voorkant. Ik hoorde het was behoorlijk gek voeden me dicht bij de halte, en blij dat ik € ™ t gedeelte van it. € wasnâ In de GT loop won John Edwards zijn volgende race van de dag door samen met Robin Liddell in de nummer zevenenvijftig Stevenson Automobile Team Chevrolet Camaro met Patrick Lindsey / Patrick Lange 2 in nr. 73 Park Positie Motorsports Porsche GT3 met Jeff Westphal en Alessandro afwerken van het podium in de nr. 63 Scuderia Corsa Ferrari 458.

Andrew Carbonell en Joel Miller won de klasse GX in de nr. 00 Ga naar Florida Racing / Speedsource Mazda zes met Jim Norman en David Donohue volgende in de nr. 38 BGB Motorsports Porsche Cayman en Tom Long en Sylvain Tremblay derde in de No 70 Mazdaspeed / Speedsource Mazda zes. De echte winnaars belandde de fans, het was een goede temperatuur dag voor het racen en de inaugurele GRAND-AM race was een enorme prestaties. Alle automobilisten begunstigd het spoor bij Highway Atlanta. Jordan Taylor van de nummer tien Velocity Wereldwijd Corvette DP commentaar, â €,, Dit is een opmerkelijke straat studie cursus â € ‘slechts een van de mooiste klassen in Noord-Amerika. Onze auto was snel in de gebieden waar ita € ™ s belangrijk om passes te maken. Deze track echt past in onze auto met zijn korte, vloeiende corners.â €

Category: vrouw horloges

Comments are closed.