Prijs van Antique Bulova horloges

De Bulova Geniet van Business werd in 1875 gelanceerd om zakhorloges vervaardigen. Horloges verscheen hele hele wereld WO I. Vrouwtjes horloges verscheen in het midden van de jaren twintig.

Bulova’s meest gezochte volgende vroege horloges zijn horloges die element fraai gegraveerde Art Deco en Art Nouveau raakt aan zilver en goud vol scenario’s.

Pre-1950 BULOVAS met Arabische cijfers en seconden hand subdial kan beginnen op ongeveer $ honderd afhankelijk van de aandoening, met two-tone wijzerplaten, voorwaarden presentatie Artwork Deco stijlen en rose-goud situaties aanbieden voor maximaal $ 800. < / p>

De 1950-periode BULOVAS overgegaan van tank-ontwerp tot sferische wijzerplaten. Hun tijdloze, ingetogen wijzerplaten houden op het zijn de moderne dag voor verstandig elke dag jurk inch

De grotere 32mm wijzerplaten en moderne vormgeving van de naoorlogse producten te verhogen de kosten omhoog van $ 200 tot $ 500.

De digitale Accutron is historisch belangrijk als gevolg van zijn know-how, die als een brug over de mechanische en digitale bewegingen in de jaren zestig. Sommige Accutrons commando extra dan $ 1000. De beweging is het mechanisme dat het zicht loopt.

Category: Horloges

Comments are closed.