Piket unisex horloges kunnen de nieuwste trend ontwikkeling in componenten worden

Met New York Fashion Week zowat de hoek, is het de fantastische tijd om een ​​up-and-coming ontwerper die op is vertakt met een accent lijn van unisex horloges.

Veel meer Pictures Controleer alle vijf foto

Bouwen oneâ € ™ s merk in de wereld van de manier is niet een heel eenvoudige inspanning, dat gezegd hebbende Villoni Wurfel van Sydney, Australië probeert sector haar nieuwe merk van volwassen mannen en vrouwen? € ™ s horloges met een vaste-funding campagne. Met slechts een paar keer van links naar haar doel, goede vrienden van Villoni en de ontwerper zelf zijn aangekomen op naar de womenâ € ™ s Type Examiner bereiken om extra publiciteit naar het verkrijgen van de Arrow Job Unisex Houten Check out.

Ik ben een ontwerper uit Sydney, Australië wonende aan de oostkust van de VS Ik heb over het algemeen gewerkt vrouwen nacht jurk in en gewenst te creëren een beetje iets een klein uniek voor even volwassen mannen en vrouwen. En ik produceerde een mooie basic stijl van horloges voor volwassen mannen en vrouwen kan worden gemaakt van sandelhout. De blik op interface heeft zilveren kleur aspecten, die daadwerkelijk maken het gezicht van de check out pop. De een van een soort structuur van het genieten is modern, zeer eenvoudig en modern. Het kan zeker een stylist soort accessoire. Ita € ™ s extra dan alleen een genieten is het een mode statement in dat zijn puur natuurlijke, unieke en geheel bijzondere van de typische verscheidenheid van materialen horloges.

De puur natuurlijke piket horloges hebben een eigentijdse echt het gevoel met een Australische flare en zijn hypoallergeen, vervaardigd van sandelhout en zilver functies. Neem een ​​zoekopdracht bij de diashow op een unieke lay-out van de unisex accent van modeontwerper Villoni Wurfel en haar Arrow Task zien. Er zijn slechts een paar keer resterende hulp haar haar doelstelling van $ 6, 000 voor de financiering van de productie van deze interessante sieraad te bereiken. Â © Deirdre Haggerty, alle wettelijke rechten voorbehouden. Geen deel van dit verslag zou kunnen worden gereproduceerd met uit voorafgaande schriftelijke toestemming en de toestemming van de schrijver of Clarity Digital Group LLC, DBA Examiner.com. Voor meer design en stijl van de vrouw van de auteur, gewoon klik op aanmelden of volg Deirdre op Twitter, net als haar op Facebook, lezen via haar site of e mail haar geen recensies of problemen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.