Patek Philippe Problemen Vrouwtjes Luxe horloges Overzicht

Vrouwtjes en Troubles

Patek Philippe Ladies ‘Ingewikkelde horloges fuseren het kunstwerk van complicatie met de kunst van stijl. In het licht van de technische complexiteit, de laatste wordt aanzienlijk taai: de wijzerplaten moet een flink aantal extra indicatoren tegemoet te komen, en blijf visueel aantrekkelijke Meest waarschijnlijk daarom Patek Philippe hebben niet, maar creëerde een Grand. Complicatie selectie voor vrouwen alle problemen zou afbreuk doen aan de esthetiek. Zoals het er nu, Vrouwelijk Ingewikkelde horloges tentoonstelling symmetrie, elegant uitgevoerd Romeinse en Arabische cijfers, even matching vingers, en een groot deel van de waardevolle producten en superieure smaak – allemaal compromissen verfijnde vrouwelijke horloges

Wat Complicaties. ?

Patek Philippe Ladies Gecompliceerde horloges omvatten zaken als de volgende complicaties: eenmaal per jaar kalender, maanstanden en dual time. Dit is misschien niet groot te zijn, maar overweegt de dimensie van deze vrouwelijke horloges (normaal 31 mm in diameter), kan het misschien eigenlijk ook aanzienlijk zijn om tegemoet te komen aan een wijzerplaat die ontwerp verklaart. Inderdaad Andere typen misschien lijkt veel te sterk visuele informatie en gegevens omvatten. Twee andere subdials op een guilloched gekleurde wijzerplaat met Romeinse cijfers en een extra gevestigde van minuut indices, vergeten door 3 palmen (uren, minuten, en twee keer enkele uren), maak een bezet gebied van gezicht die gewoon wat tijd duurt om op te passen op . Someway, deze horloges doen me denken aan de veel spraakzamer meisjes Ik heb het plezier van omgaan met ervaren.

Resources, Coloration

De selectie werkt met behulp van andere leuke metalen, de meeste normaal goud , en diamanten. Onder de stenen worden gespecificeerd alleen zo veel ruimte, als de wijzerplaten moet houden op het zijn glashelder voor de uit te voeren u over de diamanten komen op de ring en de nokken in de meest prachtige soorten. Ik observeerde de meest interessante belangrijke inhoud in de getinte moeder-van-parel: het zorgt voor de check-out met een interieur gloed, en bouwt een geselecteerd teken, op basis van de kleur van de tint (blauw, grijs, bruin). Veel guilloched versies omvatten een aanvulling op Vrouwen Calatrava selectie, waardoor het aan een redelijke conclusie. Vrouwen Moeilijk horloges optreden met alligator huid / satijn riemen of armbanden, ontworpen totaal uit goud.

Category: luxe horloges

Comments are closed.