Patek Philippe luxe Zwitserse horloges Whole Manual-Evaluatie

Patek Philippe is wellicht de mooiste erkend grote dicht luxe Zwitserse horlogemaker toch functioneert vandaag. De titel heeft om te zetten in een synoniem voor de elite tijd behouden vanwege zijn faam als in hoofdzaak op de productie en werkelijke goede kwaliteit als de goed veronderstelde-out reclame en marketing strategieën, die gericht zijn op maat, levensduur, en opmerkelijke wederverkoop voordeel.

Een prestigieus lid van de unieke club van hoger-end Zwitserse horlogemakers, werd Patek Philippe erkend in 1839, om later te worden verkregen van een eeuw door Stern huishouden, die echter eigenaar van het bedrijf in 2012. Er is geen korte weg naar Patek Philippe verklaren:. de reikwijdte van traditie en behoud, de technologische verbeteringen in de micro-engineering, en het gebied van de onderneming in het verslag van de tijdmeting niet lenen ze zelf naar een tijdelijke samenvatting

Patent Groei

Ook al gepromoot als een zeer regelmatige model, duurzame energie Patek Philippe’s vloeit voort uit het vertrouwen op de meest actuele, hedendaagse technologische ontwikkelingen. Studie en verbetering sectie stelt constante waarde omgekeerd , de kosten die u vork uit voor een Patek Philippe observeren zal aanstaande beweging en design en stijl verbetering verzekeren. Het kan een goedaardige cirkel die voedt op zichzelf, en geeft de horloges een constructieve langdurige aura. Het bedrijf bezit geen een stuk minder dan 70 patenten, blijven de eerste om deze moeilijkheden zo de eeuwige kalender fabriceren en breken-seconde chronograaf. Nutteloos om te zeggen, zijn Patek Philippe horloges die ontworpen zijn in-residence in hun geheel. Het bedrijf brak ook (en blijven behouden) verschillende registraties, een enkele krijgen het maken van de meest complexe horloge ooit gebouwd.

Wijsbegeerte

Patek Philippe uiteenzetten hun filosofie in een gevestigde van 10 duidelijk geformuleerde uitgangspunten. Wanneer de meeste van hen moet je niet afwijken van het credo van andere superieure dichtbij de Zwitserse horlogemakers, zijn er verschillende factoren die alleen Patek Philippe kunnen in feite doen gelden als uniek is hun eigen. Deze thema’s zijn ook de coronaire hart van de filosofie van de onderneming, de vorming van zijn humanistische kern:. zeldzaamheid, waard, erfgoed, en gedachten

Officiële website

Patek Philippe heeft een verrassend eenvoudige webpagina. Het is wendbaar en licht, zowel in lichaamsgewicht en kleur, met behulp van een doorzichtig, kanten wit, blauw en grijs kleur plan, met serene witte domineert de webpagina. De visuals project een beleving van eer en zelfrespect een rustige erkenning van de waard. Zeer vergelijkbaar met Audemars Piguet, Patek Philippe presenteren al hun kalibers voor het grote publiek, wijdt een algemeen gedeelte van de site naar de acties. Andere webpagina’s omvatten dingen zoals een concentraat over het erfgoed, de workshops, een tijdslijn die de twee in een deelhebben interactieve les, een bibliotheek van catalogi, en een films webpagina (diverse online combineert videoclips die er zijn). In aanvulling op het gehele overzicht van de collecties op dit moment in de industrie, de internet site biedt ook belangrijke feiten over de communicatiekanalen, verkoopt netwerk en bekijk routineonderhoud. Surfen op het Patek Philippe website kan zowel een spannende en een instructie-ervaring zijn als u toestaan ​​dat de aangepaste en waarden te sijpelen in je.

collectie

Patek Philippe beheren een aantal goed erkende collecties, de meeste gemaakt voor even volwassen mannen en vrouwen: Calatrava, Golden Ellipse, Gondolo, Aquanat, Nautilus, 20 ~ vier, en gecompliceerde horloges (complicatie, grand complicatie, en buitengewone ontwerpen). Laten we kiezen voor een dichterbij zoeken bij deze collecties:

  • Calatrava , Patek Philippe handtekening ontwerp, zorgt voor horloges gebouwd met klassieke les in de hersenen. Deze selectie ontleent zijn naam aan een historisch gebied in Spanje en het giet elk horloge met historische, zelfs eeuwige waard. Compromisloze duidelijkheid van de lay-out voordelen in uurwerken gekenmerkt door verwaarloosbare gildings en principiële eenvoud. Calatrava is de tegenhanger van Vacheron Constantin Patrimonium, Blancpain Villeret en Audemars Piguet Jules Audemars. Vergeleken met deze collecties, zelfs zo, Calatrava maakt gebruik van verschillende soorten uur & ampminute armen, en een keer in de zoveel tijd in dienst kleur.

  • Golden Ellipse markeert Patek Philippe’s overgang naar gevormd gevallen (collecties meeste firma screenen sommige rechthoekige factoren) rechthoekig. Een Golden Ellipse horloge is niet bijzonder een ellips, maar geen van beide is een cirkel of een rechthoek. Enigszins, het is een soort die lijkt te zijn in de aanpak van morphing. De uiterlijke structuur wordt geaccentueerd door de opknoping eenvoud van de wijzerplaten: versierd met diepe schaduw, screenen ze gemeenschappelijke eenvoud zelden gevonden in significante-stop horloges. Het is echt een klassieke stijl met een aantal hints bij de avant-garde.
  • Gondolo is de grootste gratis-spirited assortiment Patek Philippe’s. Gemotiveerd door Artwork Deco, het bestaat uit verschillende stijlen (tonneau, rechthoek en trapezium), en maakt gebruik van alle Arabische en Romeinse cijfers. Gondolo laat een gestage impact van experimenten en-mogelijkheid het nemen van een speciaal verleidelijke goede kwaliteit wanneer deze wordt weergegeven door dit soort traditionalistische horlogemaker als Patek Philippe

  • Aquanaut < / strong> specifiek schat Audemar Piguet Royal Oak door met een achthoekige bezel. Aquanat’s achthoek, zelfs zo, is minder uitgesproken kan het niet zo gespannen zijn en is veel meer afgerond. In andere tekst werd gelijkgesteld met Patek Philippe geest en filosofie passen. Het assortiment bevat indrukwekkende dress-atletiek patronen, met kaars gevormde vingers en ongewoon grote bezel oppervlak. De functioneel ontwikkelde wijzerplaat en de algemene uitstraling baan een gecentreerde werken, een enkele gehuld in design
  • Nautilus is Patek Philippe’s atletiek duiker selectie:. De horloges worden snel erkend door de onorthodoxe patrijspoort gevormde bezel en doelgericht lineaire guilloche. De collectie bewandelt ergens op de grens tussen ontspannen en sportieve activiteiten, terwijl sommige versies tonen opvallende chic functies. De armen na wederom echo Audemars Piguet Royal Oak (die in feite werd gestart met een aantal jaren direct na Nautilus, zodat het scenario kon worden reverse hier) vingers stijl en design, en beschikt over vele complicaties.

  • Comments are closed.