Patek Philippe Golden Ellipse Zwitserse horloges Assessment

Patek Philippe Golden Ellipse

Patek Philippe Golden Ellipse breekt afwezig in de statige soliditeit van Calatrava. In dit assortiment Patek Philippe beweren hun artistieke aspect, het bedenken van een set van onconventionele zoeken horloges. Golden Ellipse geval architectuur werd aangemoedigd door de gulden snede – een set van verhoudingen die in de natuur Hoewel de drive om natuurlijke boven kunnen komen oorspronkelijk lijken ambitieus, Patek Philippe beseffen dat door het strippen van het assortiment van de meeste. functies veel ontdekt in hogere slot luxe horloges, het minimaliseren van technologische en in alle andere gevallen door mannen gebouwd betrokkenheid. Als eindresultaat, Golden Ellipse belichaamt eenheid, als gevolg van een enkelvoud, natuurlijk vloeiende karakter

Ontwerp:. Elusive Aantrekken

Golden Ellipse doet alles om aandacht te trekken voor zijn uitzonderlijke conditie. Er zijn geen seconden vingers en geen cijfers, de meeste standaard factor van de kunst, de lijn, dient om zowel de indexen en de vingers maken. De enige visuele versiering bestaat uit het gebruik van diepe kleur maar zelfs schaduw verbetert de elliptische vorm. Dat gezegd hebbende, is dit niet precies een ellips. In feite zou er weinig authentiek in het gebruik van deze gemeenschappelijke geometrische vorm Golden Ellipse groeit en verandert het, dichter bij een rechthoek met gestroomlijnde hoeken zijn. Er is iets ongrijpbaar over dit ras, en dat is wat het zo aantrekkelijk maken.

Extra functies

Golden Ellipse bevat veel andere opties die het in de algemene structuur helpen in nog een of andere manier. Allereerste, zijn de horloges ingebouwde ultra-slanke, die de fijnheid van het ovaal ras accentueert. Vervolgens, de schaduw van de wijzerplaten, blauw, bruin, of bruin-grijs wordt gebruikt in een zonnestraal mode, waardoor innerlijke radiale symmetrie die in overeenstemming is met de handen en de indices (die de stralen herhalen en ondersteunen de situatie van binnenuit). Ten derde worden de situaties cast van goud of platina, edelmetalen die opmerkelijk discreet kan zijn wanneer toegepast met mate en met stijl. Uiteindelijk Golden Ellipse vermijdt geslacht definities, als vervanger leveren twee formaten, de kleinere veel meer aanvaardbaar blijven voor meisjes.

Category: luxe horloges

Comments are closed.