Over Water-resistant Horloges

Water-resistant horloges te gebruiken pakkingen, vloeibare afdichtingsmiddelen en schroef-back gevallen water uit komen in de ontmoeting van de check-out te voorkomen. Deze horloges tolereren ook grote podia van waterdruk door het gebruik van sterke stalen gevallen, dit soort als metaal. Waterbestendig horloges zijn meest over het algemeen gebruik gemaakt van door het drinken van water-sportliefhebbers en professionele duikers.

horloges verkocht als h2o resistent worden getest op verschillende drinkwater dieptes en worden afhankelijk van hun diepste fase ingedeeld. Het drinken van water-resistant horloges bedoeld voor dagelijks gebruik een drinkwater-resistentie fase van onderstaande 50m. Sportactiviteiten horloges bedoeld voor veel meer zware gebruik, deze soorten als voor water atletiek, vissen en zwemmen, hebben water-weerstand niveaus, variërend van 50m tot 200m. Duiken horloges hebben een H2O-weerstand concentraties tussen 200 en 1000 meter. Sommige horloges gemaakt voor specialistische diepzeeduiken hebben drinkwater-resistentie stadia van meer dan 5000 meter.

Drinken waterbestendig horloges kunnen eventueel elektronisch of analoog zijn en bieden u onderscheidende kenmerken in aanvulling op waterbestendigheid. Veel sportieve activiteiten horloges en duiker horloges aspect elektronische chronografen, die het mogelijk maken voor het uitzicht te worden toegepast als een stopwatch. Sommige draaien op zonne-energie. Ze zijn meestal afgestemd met een backlight op het gezicht van het uitzicht voor eenvoudige lezing door in kleine mild. Ze hebben ook h2o-resistente riemen geproduceerd van roestvrij metaal, nylon, rubber of kunststof. Meer moderne drinken waterbestendig horloges bedoeld voor elke werkdag gebruik kunt gold plating aspect en kan gedragen worden als sieraad. Sommige geavanceerde diepzeeduiken horloges aspect een helium ventiel lancering knop aan de zijkant van het genieten van het gezicht gebied dat wordt gebruikt voor het verlichten van spanning, terwijl de duiker in een helium natuurlijke omgeving. Sommige duiker horloges hebben ook de capaciteit om op te nemen en te uploaden feiten opgehaald via duiken.

Om waterbestendig horloges af te wenden van het behoud van vernietiging en corrosie, zeker acties en stoffen moet worden voorkomen. Langdurige blootstelling aan zout drinkwater of chloor tast de afdichting hardware, namelijk de pakkingen. Verzengende tubs, sauna’s en andere omgevingen met aanzienlijke temperaturen kan de pakkingen om krom te trekken en te verhogen, het verlagen van hun vaardigheid om water buiten te houden. Om de integriteit van de acht te behouden, huiseigenaren moeten de check-out onderhouden en getest door een ervaren elk jaar hebben.

De waterbestendigheid fase van een controle niet noodzakelijkerwijs karakteriseren echte drinkwater weerstand van het horloge. Dit is de reden dat de H2O-resistentie bedrag veelal vanuit een bewegingloze grondige bespreking. De diepte mate op het horloge op de markt gebracht voorziet geen plotselinge verbetering in de diepte, noch verwerven in temperatuur verandert. H2o-resistente horloges kan echter praktijkervaring h2o problemen als de exploitant onmiddellijk daalt onder water, of wanneer wordt gehaald uit koude h2o in warmere lucht. Kopers moeten ook merken dat deze horloges niet blijven drinken waterbestendig voor hun volledige levensduur, als hun drinkwater weerstand zullen de natuurlijke manier te minimaliseren met de tijd.

Category: Horloges

Comments are closed.