Over Rolex horloges

De vroegste bestaan ​​van het bedrijf was in 1905, door de titel van W & D – twee mensen vandaag de naam Hans Wilsdorf en Alfred Davis. Deze mensen hebben geen volledige horloges op dat moment. Zij alleen maar Hermann Aegler Zwitserse bewegingen naar Engeland. Dan gepositioneerd zij hen in kwaliteit scenario’s en bood ze aan juweliers, die de horloges gekocht met hun individuele namen. ‘W & D’ werd gecomponeerd in de omstandigheid weer terug.
De merknaam van ‘Rolex’ werd geregistreerd in 1908, en haar eerste kantoor was in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Op vijftien november, 1915, ‘Rolex’ werd gekozen als de firma titel. Waarom het identificeren werd geselecteerd wordt niet herkend, hoewel deze naam is heel gemakkelijk uitspreekbaar in elke taal.

Rolex is de grootste uitvinder in het erfgoed van horloges. Het zal de krediet geschiedenis voor het opbouwen van de eerste waterbestendige blik op de situatie te krijgen, het eerste polshorloge met een datum op de wijzerplaat, de allereerste om duidelijk twee tijdzones tegelijk en de eerste horlogemakers om chronometer certificaat te genereren voor een polshorloge. Rolex produceerde ook de eerste self-winding check-out in 1928, die werd aangedreven door een intern systeem dat gebruik gemaakt van de beweging van de arm van de drager.

Rolex biedt drie check out stammen: Oyster Perpetual, Expert en Cellini. De Cellini lijn is de Rolex lijn van een hogere koers en ‘chic’ horloges, maar het werkt met behulp van de ‘Tudor’ merk te identificeren voor relatief veel minder prijzig horloges. Winsten van dit merk in de vs werden stopgezet in 2004.

Een opmerkelijk kenmerk van een Rolex horloge is het perpetuum mobile. Dit betekent dat het moment dat de hand op de check-out consequent verschuift in een zwaaiende beweging over de ontmoeting van de klok. Andere kenmerken van deze substantiële-generaal prestatie model bevat roestvrij staal of goud banden, keramische bezels en een Parachrom onrustveer.

Ondanks het feit dat veel van het gevoel dat Rolex is een beursgenoteerd bedrijf of eigendom zijn van een groter formaat corporatie, de organisatie is toch eigendom van een particuliere vertrouwen hebben inch Er zijn geen aandelen in de industrie voor de onderneming. Daarnaast Rolex is zeer filantropische. Sommige som van het bedrijf cash flow elke 12 maanden gaat naar het goede doel vooral omdat in 1944, Wilsdorf verliet al zijn Rolex aandelen voor dit doel. Hij ervoer stichtte een goed doel stichting aangeduid als de Hans Wildorf Basis.

Wees voorzichtig met het verwerven van een Rolex van iemand anders dan een erkende Rolex dealer, omdat dit een van de meest vervalste merken in de wereld. Een snelle manier om te beslissen uit een Rolex van het ene meer check out is om glimp voor het vegen moment dat de hand van de check out (eeuwigdurende beweging). Dit heeft de neiging om het eenvoudig om een ​​ernstige Rolex te onderscheiden van de gastheer van nep horloges toegankelijk.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.