Over Oris Horloges

Oris is afhankelijk in Holstein, Zwitserland en werd in 1904 gelanceerd door Paul Cattin en Georges Christian, die technologieën gecombineerd, Zwitserse uurwerken tradities en contactgegevens van een horlogemaker, in 1, de productie van de precisie-uurwerk. Oris is de titel van een beek en een vallei dicht bij Holstein, in de noordwestelijke aspect van Zwitserland, dat onder de indruk van de te identificeren. In 1968 werd het bedrijf bekroond door het Observatoire Astronomique et Chronometrique, biedt het bedrijf uitgebreide chronometer certificaat, dat is de beste verschil in uitchecken nauwkeurigheid.

De handtekening merk van de Oris uitzicht, met uitzondering van het handelsmerk flits van roze dat de hartslag van elke Oris uitzicht vertegenwoordigt, is dat al haar horloges zijn zuiver mechanisch. De handgemaakte horloges werken allemaal zonder batterijen, en zijn uitgerust met grote goede kwaliteit automatische mechanische acties. De gezichten van de horloges zijn onderscheidend, waarin revolutionaire verbeteringen.

Deze state-of-the-art horloges zijn hoog geprijsd — variërend van bijna $ 500 tot meer dan $ 3, 000. Er zijn veel verschillende soorten, dit soort als horloges geproduceerd voor de luchtvaart, duiken en motorsport activiteiten. Er zijn ook toga horloges. Bepaalde editie horloges verschijnen met toevoegingen zoals containers, albums of andere insert-ons.

Het bedrijf nagaan of de voorzieningen rondom de hele wereld. De mechanische horloges verduren hebben op en scheur van meer dan tijd, dus Oris beveelt routine onderhoud van elk 3 tot vijf een lange tijd. Wanneer de bedrijfsoplossingen een horloge, het bedrijf hart volledig ontmantelt het horloge, reinigt, smeert en weer samen de beweging van de check-out, dus het werkt als nieuw. Reparaties komen met een een bepaalde-12 maanden garantie.

Oris heeft ontworpen verschillende custom made horloges gemaakt voor beroemdheden, van Keanu Reeves naar Mathew McConaughey. Oris hebben ook een langdurige romantische relatie van sponsoren Formulering 1 racen, duikers en luchtvaart goeroes. De horloges kunnen verschillende unieke situatie te weerstaan, terwijl nog klassiek modieus tegelijk.

Category: Horloges

Comments are closed.