Over Freestyle Horloges

Freestyle begonnen produceren beweging sportactiviteiten horloges in de vroege jaren tachtig. De corporatie heeft omdat getracht wijze integreren met grote functionaliteit functionaliteit in het maken van een lijn van horloges die kon opstaan ​​om de ontberingen van een aantal van de meest veeleisende atletiek. Het is een van de belangrijkste te identificeren in de output van betaalbare sportactiviteiten horloges.

Belangrijke regels in de lay-out van Freestyle horloges, volgens het bedrijf, zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Alle Freestyle horloges zijn diepte geschikt tot 100 meter, het aanbieden van betrouwbare veiligheid van water en vocht zich tijdens heel wat actie sport. Freestyle geeft ook een beperkte levenslange garantie op garantie zijn horloges.

Freestyle biedt horloges in verschillende sporen, waaronder Shark, Signature, Mannen, Vrouwen, Groms, Tide, Dive en Common. Sommige van deze categorieën zijn sportspecifieke hoewel vele anderen zijn breder. Duikhorloges zijn diepte geschikt tot tweehonderd meter en gemaakt voor een volledige sport algemene prestaties. Tide horloges scherm tij data dit soort als piek, pad en de tijd voor vijfenzeventig strand locaties over de hele wereld. De gegevens zijn voorgeprogrammeerd voor 15 jaren. De Nomad, een blik Mannen op, bevat uitgebreide functies zoals hoogtemeter, kompas en chronograaf.

Freestyle horloges omvatten dingen zoals veel layout attributen die hen gebruiksvriendelijk aangenaam en functionaliteit gericht te maken. Mogelijkheden verschillen per model, maar dingen zoals Nachtkijkers backlight tentoonstelling, lichtgevende palmen en schroef kroon. Sommige horloges hebben ook zaken als veel meer geavanceerde functies zoals chronograaf, barometer, hoogtemeter en stopwatch.

Freestyle horloges levering trend in aanvulling op de activiteit prestaties. De lijn bevat zowel analoge als elektronische horloges in een selectie van modieuze soorten. Freestyle horloges zijn ook redelijk geprijsd voor de prestaties tijd stukken met de geavanceerde kenmerken geïntegreerd op verschillende modellen.

Freestyle horloges zijn sterk aangeboden op het internet en in de detailhandel kooplieden. Op het net verkopers nemen Dogfunk en surfplanken. Belangrijke leveranciers zoals De Atletiek Autoriteit en verkleinde duiken, surfen en activiteit winkels hebben Freestyle.

Category: Horloges

Comments are closed.