Over Classic Rolex Horlogebanden

In overeenstemming met Brittons horloges, Rolex vindt zijn oorsprong naar Londen, toen geliefden leden Hans Wilsdorf en Alfred David begon ‘Wilsdorf en Davis,’ een bedrijf dat de Zwitserse horloges geïmporteerd in de vroege jaren 1900. In 1915, Wilsdorf officieel geregistreerd handelsmerk ‘Rolex’ en opende de 1e Zwitserland kantoor. Deze dagen, het bedrijf merkt op dat Rolex produceert omhoog van twee, 000 let op een werkdag, die worden aangeboden in de wereld van een geaccrediteerde Rolex distributeurs. Rolex heeft zijn hoofdkantoor in Genève.

Rolex horloges assortiment van $ 1.000 tot meer dan $ honderd, 000 in de VS. Classic Rolex horloges en horloges met diamanten inleg zijn merkbaar beter geprijsd, zelfs zo. In het Verenigd Koninkrijk, de verkoopprijs voor de echt gezochte net na roestvrije metalen Piloten reeks – deze soorten als GMT Pak II – begint bij $ 7220, terwijl de 18-wortel goud Daytona model is geprijsd in de Verenigde Staten op $ 30.700 . Volgens Vintage Submariner, vintage Rolex horloges van dit soort als de Submariner variëren van $ 3.000 tot $ 10.000 in de Verenigde Staten, en Daytona stijlen hebben een zeer vergelijkbare prijs assortiment als het Verenigd Koninkrijk.

Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, Rolex horloges ervaren eerder verkregen voldoende status die zij uiteindelijk gezamenlijk gedragen door de Britse Royal Air Force piloot officieren, in overeenstemming met Brittons Watches. Direct na veel Britse officieren en ambtenaren zijn aangehouden als krijgsgevangenen, Rolex oprichters Wilsdorf en Davis verzonden honderden horloges tot de gedetineerde officieren.

Nu, deze Rolex horloges gedragen door de Tweede Wereldoorlog generaals of onderdelen die verbonden zijn met deze periode zijn de hoogste prijs Rolex horloges bekend tot dag.

Deze tijdloze allure van Rolex-horloges meestal interpreteert in een grote financiële verbintenis. Niet al te lang geleden, op een veiling van Christie’s in Londen, Britton Horloges en Artoftime.com zich ervan bewust dat een te late jaren 1960 roestvrijstalen handboek wond Paul Newman Daytona Cosmograph – genoemd sinds de acteur droeg een persoon in de 1969 race-film, ‘Het winnen’ – geveild voor $ 119.000 .

Gekwalificeerde Rolex verkopers, die kan worden waargenomen op Rolex webpagina, kan dienen als een fantastische bron als je op zoek bent naar een taxatie op uw klassieke Rolex uurwerk. Voor de met diamanten ingelegde Rolex-horloges of horloges die datum tussen 1908 en 1940, spreken zoals Christie’s, Sotheby’s of Phillips de Pury & Luxembourg. veilen

Category: sporthorloges

Comments are closed.