Over Classic Pocket Watches

draagbare uurwerken werden niet uitgevonden rechts tot de 16e eeuw, terwijl de klok technologische know-how ervaren bestaat al honderden jaren in de aard van zonnewijzers en tegenwicht apparaten. Peter Henlein, een Duitse meester slotenmaker, wordt gecrediteerd met het krijgen van een persoon van de eerste uitvinders van de check-out. Slotenmakers op het moment dat voor het eerst gebouwd horloges te wijten aan het feit dat ze al gewerkt met staal, messing, zilver en goud in hun handel, en in staat om steeds meer kleine patronen te vestigen was geweest. De vervaardiging van de zak kijken naar spreiding als zijn capaciteiten vermenigvuldigd. Minuut en 2 armen waren extra door de 18e eeuw, en zelfs verdere ontwikkelingen werden gemaakt in het beschermen van de nauwkeurigheid tijdwaarneming. Door Milieu WO I, het polshorloge, die eerder was gedragen door vrouwen van alle leeftijden, begon uit te wisselen de zak genieten simpelweg vanwege het nut ervan. Nu diverse zakhorloges zijn getuige, en de klok werken op de cel cellphone heeft overgenomen als de dominante systeem van pocket tijd vertellen.

De uitvinding van draagbare klokken toegestaan ​​voor andere industrieën te bloeien. In de astronomie en de natuurkunde, werden onderzoekers verbeterd uitgerust om experimenten uit te voeren en berekeningen uit te voeren met deze kleinere, veel praktischer uurwerken. Kapiteins gebruik gemaakt van zakhorloges om erachter te komen hun site, dus het minimaliseren van het gevaar van de zee vakantie. In de 19e eeuw, spoorweg ingenieurs gebruikt superieure normale zakhorloges om een ​​veilige spoorwegsysteem te handhaven, aangezien de geringste timing fout kan gevolgen hebben in een teach incident. Voor de hedendaagse man of vrouw, vintage zakhorloges zijn vooral een teken van model en excentriciteit, naast het dienen als een verstandige apparaat.

Classic zakhorloges zijn verkrijgbaar met een breed scala van doelgerichte detail verschillen. Sommige zijn open gezicht gebied, zonder protect boven de blik op kristal, maar veel anderen hebben een maskerend deksel aangeduid als een jager-scenario, dat wordt bevestigd door een scharnier aan de 9:00 situatie. Hedendaagse jagers-gevallen worden normaal aangesloten op de 6 uur houding. Sommige meer volwassen antieke horloges zijn voorzien van een cruciale-oprolsysteem, waarin wordt opgeroepen tot het gebruik van een metalen belangrijk om de blik op de werking te houden, maar later op horloges belandde uitgerust met een kroon kronkelende mechanisme dat niet nodig had een essentiële. Hogere-hoge kwaliteit zakhorloges algemeen nemen juweel technologieën binnen de horloge mechanisme om metalen tandwielen van het aantrekken van beneden naar een extra vermijden. Ook zijn de meeste zakhorloges om een ​​soort van blik op ketting bevestigd.

meest toegankelijke collectible klassieke zakhorloges werden geproduceerd na 1700, en zeker een aantal van de meest voorkomende soorten ontstaan ​​uit de Burgeroorlog periode. 1 van de meest gevraagde net na de vorm van de klassieke observeren is het Waltham, dat was de 1e uitwisselbare componenten kijken put in massa productie. Verschillende van deze horloges was gemaakt en ze hebben gewoonlijk voor talloze dollars nu. Nog een ander goed vond vintage observeren is de Studebaker, die werd geproduceerd door de vergelijkbare organisatie die Studebaker voertuigen maakt, en meestal verkoopt voor veel meer dan $ 1000. Railroad horloges ook tekenen in blik op en opnemen liefhebbers.

Verschillende vintage pocket genieten types hebben een overeenkomstige imitatie versie ontworpen in dezelfde periode. Ter illustratie kan een Rockford imitatie uitzicht als een ‘Rockville’ genieten worden geëtiketteerd. De meeste imitatie zakhorloges werden vóór 1871 gemaakt, kort na die strenge wetgeving werd overhandigd aan vervalsing te voorkomen en de waarde van legitieme horloges begonnen te dalen. De faux pocket observeren verdwenen vooral kort na 1910. Imitaties kan worden ontdekt door hun copycat namen, en vaak bestaan ​​uit significante blauwe juwelen en Romeinse cijfers op het gezicht. Deze nep zakhorloges hebben ook de prijs in de collectibles markt, maar ze moeten echt niet verward worden met hun inspiraties.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.