Over Citizen Horloges

Citizen werd bewezen in Japan in 1924. Het bedrijf formuleerde een lange lijn van sterke, functionele en bescheiden geprijsd polshorloges. In 1956, Citizen formuleerde een vroeg schokbestendig uitchecken. Citizen is beste erkend deze dagen voor de Eco-Push proces dat gebruik maakt van fotovoltaïsche elektrische stroom naar de batterijen hun horloge ‘te laden. Naast de duikhorloges de firma genereert ultradunne kostuum horloges, zoals de 4,4 mm dikke zonne aangedreven Stiletto product.

meeste modieuze horloges maken gebruik van een quartz batterij om elektriciteit op een elektronische beweging of functie een automatische mechanische beweging. Bewegingen zijn het systeem dat het horloge van stroom. Terwijl Citizen creëert deze rassen van horloges, maar produceert ook de Eco-Drive. De Eco-Reizen heeft kleine fotovoltaïsche panelen ingebed in de wijzerplaat of bekijken ontmoeting, die genieten van zonnestralen en zet de milde aanbod in sterkte. Wanneer volledig opgeladen, de Eco-Genereer kan draaien voor zo lang als zes maanden in het schemerige zonder momenteel wordt opgeladen.

Sommige Citizen horloges te gebruiken minimal-frequentie radio waarschuwingen om de tijd elke dag opnieuw in te stellen. Het horloge direct stelt de tijd elke dag, de hele vroege vroege ochtenduren naar het dichtstbijzijnde station tijd als de persoon in Ft. Collins, Colorado in de Verenigde Staten. De tijd op de hier dan ook handmatig worden ingesteld door eenvoudig te wijzen het uurwerk in de loop van Ft. Collins geen enkel verschil welke locatie de drager woont in maken.

De Skyhawk Eco-Travel is een van Citizen’s meest populair buiten ontwerp horloges. Het opties een kalender. De check-out bevat ook de naam van de grote metropool die het dichtst bij waar door de exploitant leven die het mogelijk maakt voor hem om de ‘woonplaats’ tijd vastgesteld en vervolgens een volgende keer voor een stad in een aspect van de hele wereld. Het genieten is ook afgestemd met een alarm doel, verschillende tijdzones, oplaadbare batterij en een onvoldoende opladen van de batterij waarschuwing functionaliteit.

Citizen heeft een staande voor een indrukwekkende technologische knowhow verworven. Militaire diensten-model Citizen BL5250-02L chronograaf de horlogemaker, bijvoorbeeld is gemaakt van titanium, dat is robuuster dan metaal, maar weegt vijftig pct lichter. Het werkt een veertig two.five mm diameter scenario, mineraalglas, blauwe wijzerplaat met Citizen’s fotovoltaïsche Eco-Genereer beweging, een 270-werkdag gangreserve, eeuwigdurende kalender en alarm. Het is ook h2o resistent tot 200 meter.

Citizen is slechts een van de ongewone horlogemakers die haar hebben geautomatiseerde mechanische acties produceert. De Citizen-eigendom Miyota 8215 beweging wordt verkocht aan andere horlogemakers en wordt vaak aanzienlijk minder hoog geprijsd dan zijn Zwitserse collega. De Miyota heeft ontpopt als de meest gewilde net na beweging door de Amerikaanse horlogemakers die hun uurwerken zijn geassembleerd in China en Japan.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.