Over Bulova horloges

In 1920, de Bulova horloge Organisatie verhuisd naar 580 Fifth Avenue in New York City. Het bedrijf bouwde de Bulova Observatorium bovenop de instelling, om de meest precieze metingen van elektrisch opgenomen tijd om haar standpunt producerende proces helpen geven. Standaardisatie van horloge stuks in 1923 voor gezorgd dat alle Bulova kijkje op elementen werd uitwisselbaar, een belangrijk voordeel voor het bedrijf.

In 1924, Bulova onthulde haar 1 volledige lijn van diamanten geaccentueerd en andere dames horloges. Drie enkele jaren later, Bulova afgeleverd 5000 Lone Eagle horloges naar Parijs, ter herdenking van Charles Lindbergh’s solo transatlantische New York naar Parijs vlucht. Deze herdenkingsmunt horloges uitgekocht.

Bulova voerde een belangrijk doel in de Tweede Wereldoorlog, de productie leger horloges en andere precisie-uurwerken te helpen in de oorlog werk. In 1945, de Joseph Bulova School van Horlogerie gaf gehandicapte veteranen mogelijkheden om uurwerken competenties begrijpen faciliteit van het bedrijf met state-of-the-artwork toegankelijkheid, en ervoor gezorgd beschikbaarheid van posities daarna.

In 1952 Bulova introduceerde het aanvankelijk absoluut elektronische Bulova genieten. De Accutron technologische innovatie werd ingesteld om tijd te handhaven om in slechts twee seconden voor elke dag. Extra nieuwe producten en oplossingen kwam op gang in 1953, zoals Bulova’s zelf opwindend, schokbestendig en pols-alarm horloges. In 1954, de Bulova 23, een 23-juweel, self-winding en waterdichte uitchecken, nam het hoogtepunt.

Bulova formeel vrijgegeven Accutron, de eerste acht die tijd bewaard door de elektronica, in 1960. Twee vele jaren later, Bulova onthulde de Caravelle lijn van juwelen horloges die eindigde geprijsd om te concurreren met niet-juwelen horloges. De Caravelle ging om blijken te zijn de grootste leverancier van onder juwelen horloges in de Verenigde Staten te zijn.

In 1970, het allereerste Bulova Accuquartz mannen kalender, 18-karaats gouden polshorloge kwam op de markt in de Verenigde Staten, gevolgd in 1976 door de Accutron Quartz weergave voor jongens, en in 1977 door de Accutron Quartz horloge voor gals . Bulova horloges draaide de formele horloges van het Amerikaanse Olympische werknemers in 1987, voor even de Calgary Wintertijd Spelen en de Seoul Zomer Video games. In de jaren negentig, Bulova horloges leidde de weg met een scala aan innovaties. In 1998, het Millennia Selection tentoongesteld op zonne-energie horloges, beweging quartz horloges en trillingen alarm horloges met lijken en trilalarm mogelijkheden. Planet Timer en Perpetual Calendar trad het assortiment in 1999.

Harley-Davidson horloges en Wittnauer horloges kwamen onder de Bulova paraplu in 2001. In 2003, in combinatie met de opening van haar Europese hoofdkantoor in Fribourg, Zwitserland, Bulova lanceerde haar Europese Assortiment van horloges. Nieuwe Wittnauer horloges verscheen in 2006. In 2009, Bulova introduceerde een nieuwe reeks van Bulova Caravelle horloges, die van essentieel belang, diamant, kristal, activiteit en armband functies omvatten, voor even volwassen mannen en voor vrouwen.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.