Oris Zwitserse horloges Finish Review-Guidebook

Oris Swiss Gemaakt leefstijl

Oris is een gesticht en gerespecteerde Zwitserse horlogemaker die een echt serieuze alternatieve biedt aan de enorme snelheid tag substantiële-afwerking luxe bedrijven. Oris creëren puur mechanische horloges, zorgen het belang van hoogwaardige stijl en design, en ingenieur hun hebben motion wijzigingen. Deze 3 vaardigheden verheffen de merknaam aan de mate toegang van luxe uurwerken markt. Oris maakt horloges voor een breed assortiment van redenen en acties. In waarheid, het model bouwde een niveau van de deelnemende planeet 3 factoren verdieping, zee en water door het genereren van de motorische activiteit, de Duik-en de luchtvaart selectie. Oris Society collectie levert een trendy contrast, die gemakkelijk past in casual en ‘s avonds opties, en levert het bedrijf een laag van smaak en diepte. Oris benadrukken hun onafhankelijkheid en zelfredzaamheid als een horloge fabrikant. Opnemen van de onderneming (verspreid over een eeuw), vermengd met diepe, zeer goed uitgebalanceerd patronen genereert een perceptie van diepe veiligheid. Deze bescherming vloeit voort uit elk Oris uurwerk, en kunnen worden getraceerd in de rustige composities wijzerplaat en de harmonieuze interactie met betrekking tot de wijzerplaten, situaties en armbanden (of banden). Oris web-site biedt achtergrond van het bedrijf, collecties, bewegingen, en geeft toegang tot andere vereiste deskundige diensten alles in een ordelijke, effectief tempo trend. Geen extravagante flash animaties, gewoon duidelijke presentatie van eenduidige informatie.

Mutaties

Oris monteren dan dertig verschillende acties, een aantal van hen in-eigendom. Keurmerk schepping van de horlogemaker is de bi-directionele rode rotor, die onmiddellijk kunnen worden geïdentificeerd door de briljante karmozijnrode kleur, getuige door nogmaals op de duidelijke rug. Oris bewegingen bieden een aantal problemen:. Datum, dag van de 7 dagen, chronografen, dubbele tijd, GMT, alarm, maanstanden en extra

collectie

Oris categoriseren hun horloges volgens de 4 belangrijkste doelstellingen: Motor Sport, Duiken, Luchtvaart, en Traditie. Zowat elke verzameling takken in een aantal subcategorieën, elk zoals een hoeveelheid soorten al met al, zou het bedrijf tientallen horloges, waarvan sommige sterk verschillen in visuele aantrekkingskracht te maken. Laat ons een dichter lijken (klik op op de backlinks te gaan door gewijd assessments):

Motorsport

 • Oris TT3 combineert een fraaie visuals met een chronograaf functie en een toerenteller schaal. Met nokken geïntegreerd in een aanpasbare band (rubber), en kast en wijzerplaat vervaardigd uit titanium en carbon, deze zijn uitzonderlijk duurzaam horloges.

 • Oris Williams F1 Team is ingegeven door Components 1 in lay-out en doel. Presentatie van een meer uitgesproken en vaak scherper zoeken dan de TT3, deze lijn kiest voor roestvrij staal en aanzienlijk minder uitpuilende schijf knoppen voor de chronografen.

 • Oris Chronoris reproduceert een klassieke product van 1970 :. het gaat om een ​​extra minuten uurs weergave op 0:00, en een verleidelijke retro glimp

  Duiken

  Oris duikhorloges bestaan van het bedrijf de meest geavanceerde bewegingen, allemaal ingepakt in ingewikkelde lay-outs en bewaakt door tal van stevige materialen. De selectie biedt horloges gekwalificeerde duiker afgestemd met een reeks problemen (twin / aarde tijd, GMT, chronograaf). Drinkwater weerstand en titanium (of roestvrij metaal) in staat stellen de uurwerken tot zeer goed te bereiken in onderwater voorwaarden lichtgevende vingers en indices, samen met treffend geïntegreerde kleur, hulp leesbaarheid. In mijn ogen, wat biedt Oris Diver horloges de rand meer dan de tegenstanders is het eerste ontwerp. De wijzerplaten praktisch verbeelden drinkwater, als een golvende guilloche op de gezichten creëert de schijn van de zee. De handen lijken op schepen: het uur de hand lijkt op een motorboot, de notulen handen beschrijft een onderzeeër. Deze structuur genereert een interessante en tot op zekere hoogte humoristische effect van een op geen enkele manier eindigt zeereis.

  Luchtvaart

  Oris Luchtvaart horloges sommige onconventionele problemen en omstandigheden modellen betrekken. Om mannen en vrouwen niet bekend zijn met de eisen van gekwalificeerde piloten, kunnen deze timers eventueel vreemd lijken nog elk ingrediënt heeft een reden.

 • Oris BC3 en Oris BC4 zijn twee verbonden, maar unieke collecties. Dit laatste biedt de nieuwste acties afgestemd met verschillende problemen gebouwd voor piloten, de vorige richt op retro gemeenschappelijke visuals. Mogelijkheden nemen tijdzones, kompas, verticale kroon, en nog veel meer.

 • Oris Flight Timer brengt vintage looks met de nieuwste chronograaf technologische innovatie. De spanning op overzichtelijke wijzerplaten zal kijken door tijd vrij eenvoudig en snel, een essentiële functie in de significante stam kwalen die piloten vaak gaan door.

 • Oris Big Crown lijn is voorzien van oversized horloges dat zet je dergelijke exclusieve complicaties zoals afstandsmeter chronograaf (voor het meten van de tijd onderscheid betrekking donder en verlichting) en maanstanden. Modellen veer richting van gemeenschappelijke esthetische.

  Lifestyle

  Oris Cultuur horloges Rechthoekige, Artelier en Typische benadrukken het element van zuivere type dat alle Oris artikelen aantonen wat diploma. Vakkundig georiënteerde moeilijkheden en stijl complexiteiten worden gedropt stilistische uitwerking en artistieke stijl en ontwerpfase naar voren in plaats.

 • Oris Rectangular is meestal een vrouwelijke assortiment. Gebogen buitenmaatse cijfers, lineaire stijlen op de wijzerplaten en concave scenario’s genereren een beeld van lichtheid en anticipatie sommige soorten was gezet met diamanten of afgestemd met prachtig bewerkte armbanden (net een van mijn favoriete attributen).

 • Oris Artelier doet denken aan Patek Philippe Complicaties in haar tactiek: een selectie die de moeilijkheden van de horlogemaker in slechts bepaalde stilistische grenzen, opvallende en minder opvallende vitrines

 • Oris Typisch is de gestripte versie die scherp illustreert layout factoren van het bedrijf: massieve Arabische cijfers, expressieve vingers, verhoogd gevoel van harmonie, en een benijdenswaardige helderheid die paar andere horlogemakers beheerd of durfde te doorgronden .

  Category: sporthorloges

 • Comments are closed.