Oris Williams F1 Crew Motorsport chronograaf Zwitserse horloges recensie

Oris Williams F1 Team: Veel meer functies

De beste manier om Oris Williams F1 Personeel Motorsport collectie respecteren is om het te beoordelen in de TT3. Williams F1 kiest voor drukkere wijzerplaten, maar stokken om veel meer klassieke scenario en riem modellen er zijn minder unieke middelen roestvrij staal in plaats van titanium. Het assortiment onderscheidt zich als een veel meer sportieve activiteiten verschillend dat de druppels gericht de flitsender elementen van de TT3, en offers sommige van de esthetische natuurlijke schoonheid voor operatie Een van de meest opmerkelijke veranderingen in Oris Williams F1 Team verschijnt in de drukknoppen:. in de plaats van de gestileerde buitenmaatse toetsen krijg je een gemeenschappelijke paar knoppen die de kroon begeleiden. Deze vervanger zet de toon voor de volledige selectie extra usability, een stuk minder zichtbaar esthetiek.

Style

De extreem gestroomlijnde lugs-ingebouwde riemen van de TT3 wijken veel meer gewone riem stijl die doet denken aan de auto of vrachtwagenbanden. Op een bepaalde manier, deze eigenschap betekent ook een extra down to earth methode. Een aantal attributen extra te onderscheiden van de selectie zoals het hoort voor de motorsport activiteiten. De eerste, een toerenteller schaal siert de bezel en onmiddellijk associeert de uurwerken met tempo. Ten tweede, lichtgevende palmen vergemakkelijken leesbaarheid in aanzienlijke snelheid of meestal extreme situaties. Ten derde, rood of blauw-kleuring getipt 2 vingers laten tijd gemakkelijk volgen onder aanzienlijke zorg en een grotere zwaartekracht.

wijzerplaten

Oris Williams F1 Crew telt substantiële indices die slash door middel van de gezichten van de horloges. Ongewoon massale datum openingen (vergelijkbaar met Jaeger LeCoultre Master Compressor Diving horloges) geschikt voor drie cijfers, de centrale opgave van de huidige dag. Het ontwerp Skeleton Engine Dag toont de datum in een aparte, maar net zo zeer duidelijke manier, het openbaren van de binnen de beweging. Het is echt duidelijk dat superieure leesbaarheid krijgt om een ​​eerste prioriteit in deze motor selectie, zoals sommige van de harmonie voor de hand liggende in TT3 wijzerplaten wordt opgeofferd voor veel gerichter en gedefinieerd composities.

Motion < p> Oris Williams F1 Crew collectie hangt af van de mechanische geautomatiseerde (self-wikkeling) bewegingen van de horlogemaker die voorzien tussen 38 en veertig twee uur van elektrische gangreserve en integreren het handelsmerk paarse rotor. Zich baserend op het model kan werken dag en datum verschuivingen geisers of geleidelijk verschuift, en 25 of 26 juwelen bewonen de mechanismen van deze horloges.

Category: Horloges

Comments are closed.