Oris Divers Dag Pols Zwitserse horloges Kritiek

Oris Divers: Specialist Basis veiligheid

Oris Diving assortiment bestaat uit professionele duikers uurwerken die dit soort functies als waterbestendigheid en meer helderheid te accentueren. De functionaliteiten van Oris Divers horloges zeker de elementaire veiligheid van de twee de duiker en de timer de horloges zijn gemaakt om grote stress en huidige betrouwbaarheid verduren door het gebruik van titanium, unidirectionele bezels en helium kleppen. Oris duikers gemakkelijk terugkeren naar de uitzonderlijke harmonie van TT3 motorische activiteit horloges hoewel de zee inspiratie genereert een andere variëteit van harmonie. Direct herkenbaar is de golf monster dat de volledige ontmoeting van siert de check out, in principe repliceren van de zee. Wat meer is, het aantal uren en minuten armen werden gevormd in zeeschepen, de voormalige lijkt op een motorboot en deze een onderzeeër. Finale maar niet minimaal zijn de indices die glimp als kleine torpedo’s of de meest waarschijnlijke haaientand, klaar om de tijd zelf te malen.

Bezels

Unidirectional bezels dragen verdere details ofwel aangeboden in de verscheidenheid van kleur of 24 tijdzones (GMT Datum design). De randen bevatten ook een lichtgevende marker die in overeenstemming zijn lichtgevende feiten op het interieur wijzerplaten interageert met.

Afmetingen

Eindelijk, is het belangrijk op te merken dat deze zijn vrij grote horloges die zijn een stuk gezonder te worden gedragen op een snoekduik passen relatief dan op een blote hand.

Eigenschappen

Oris Divers momenteel levert zes belangrijkste producten, die verschillende bewegingen bevatten en complicaties. Dag is de standaard doel, hoewel er meer uitgewerkte versies bevatten een chronograaf en een GMT tijd zone-indicator. Superluminova coating die de palmen en de indices in combinatie met de monsterlijke duizend meter waterdicht functie geven de horloges de gewenste ervaren stempel.

Oris Regulateur Der Meistertaucher

Oris Regulateur is een een van een soort duikers zien dat de enkele uren kant scheidt van de centrale toets wijzerplaat, en wijst deze toe aan een bepaalde dochteronderneming wijzerplaat geplaatst buiten het centrum. Deze eigenschap maakt het mogelijk om te mikken op de minuten en gebruik maken van de notulen hand als een verscheidenheid aan langzame chronograaf.

Beweging

Oris duikhorloges nemen het merk van de horlogemaker puur mechanische, automatische zelf -wikkeling kalibers met de bi-directionele karmozijn rotor. Tot 27 juwelen bewonen mechanismen die retailer tot 42 uur gangreserve.

Category: luxe horloges

Comments are closed.