Oris Basic Traditie Zwitserse Geautomatiseerde horloges Overzicht

Oris Vintage Eenvoud

Oris Vintage Lifestyle selectie concludeert de chic lijn met een elegante en eenvoudige lijken dat oproept, zoals het identificeren aangeeft, een perceptie van traditionele eenvoud. Dit is de enige Oris collectie precies waar het symbool speelt een decoratieve rol en neemt de rol van een inventieve element. De letters bevestigen de fundamentele esthetische:. Ronde, veilig, eenvoudig en een groot, ze belichamen het horloge in een twee-lettergreep woorden, de langdurige geluid kredietverlening van de totale grafische een streep van adel Oris Basic presenteert een one design en stijl die een beetje vertrouwen op de variatie armband, riem, zilveren wijzerplaat, zwarte wijzerplaat, en twee toon verandert. Behoudens verbeteren zijn de extra netjes beschreven Arabische cijfers, die nog groter kan worden in de lichtere modellen, de dimensionering van de situatie (en de check out gemeen), en de dikte van de ring. Breezy symmetrie herschept Oris handelsmerk harmonie vanuit een ietwat aparte hoek.

Style

Black wijzerplaten kiezen voor twee schalen, minuten indices in de buurt van de rand en een interieur kring van Arabische cijfers. Oris Traditioneel met witte wijzerplaten uit meer substantiële cyphers om kwart uur, afgewisseld met haaientand uur indices. De 3 geringd gezichten genereren een interessante compositie die lijkt ongewoon mysterieus te zijn niet in tegenstelling tot een doolhof. Deze symbolische aansluiting geeft diepte aan de uurwerken, het moment nogmaals bewijst dat eenvoud zou niet eenvoudig te zijn. Arms structuur werd geïntroduceerd in van Oris Artelier exact dezelfde dolk vormige gevaarlijke markers, bedekt met lichtgevende materiaal.

Acties en Middelen

Oris Classic horloges maken gebruik van roestvrij staal en een aantal steeg goudlaag op de tweekleurige types. Authentieke naam van de collectie is Oris Classic Day – verwijzend naar de enige complicatie deze lijn bevat De dag diafragma is gepositioneerd op 6:00 en benodigdheden zichtbaar stabiliteit voor het symbool boven het centrum

De horloges bestaan ​​uit een geautomatiseerde (self-wikkeling) beweging van 26 juwelen en 38 enkele uren van het vermogen reserve. De bi-directionele rode rotor stuwt het mechanisme en de centrale uur, minuten en seconden armen.

Category: luxe horloges

Comments are closed.