Oris Aviation horloges Kritiek: BC3, BC4, hoogontwikkelde

Oris Pilot’s

Oris Luchtvaart BC3 en BC4 horloges bestaan ​​uit een reeks van functionaliteiten piloot en bestaande een strak gecentreerde entree eigenschappen die je lijken te verwachten van de timer van een vliegenier. Noch collectie is baanbrekend, maar ze reproduceren reguliere merk kenmerken, benadrukkend gerenommeerde Zwitserse uitstekend en betrouwbaarheid. Een betaalbaar alternatief voor Breitling, horloges Oris piloot tonen een betrouwbare gevoel van het type – vaak een meer omslachtige, massieve architectuur (gericht te worden gedragen op Nomex handschoenen) -. Dat geeft hen voldoende rand om hun persoonlijke visueel behouden

Layout

Wat onderscheidt Oris Aviation uit hun motorische activiteit tegenhangers is het onmiskenbaar chic streak. Op een bepaalde manier, timers piloten repliceren de kennis stereotype van lucht personeel ervaring van topkwaliteit aan de vloer ponders. Met geen post in de eeuwige discussie over wie is extra verdient, zal ik mening uitspreken dat als het gaat om een ​​uniforme stijl en design, professionele piloten gewoonlijk hebben de hogere hand en dit elitaire gevoel doorgedrongen, althans tot een diploma, de horloge veld Zwitserse als perfect. De Duitsers, die maken veel air-schijf gemaakt timing-apparaten, zijn extra gereserveerd in dit verband, het verstrekken van vele bescheiden fabrikant (Laco, Tutima) creaties die veel meer typisch dan niet houden aan regelmatige piloot profiel. Toch Oris is een Zwitserse gemaakt genieten. erkennen dat alle BC4s attribuut vier schroeven op de hoeken van het kussen gevormd scenario structuur rimpel structurele integriteit garandeert, maar draagt ​​ook een decoratieve werking.

Oris BC3

Oris BC3 is een klassiek assortiment en een tegenhanger van de Motor Activity Chronoris. Het projecteert een krachtige retro blik, in het bijzonder de stukken met de bruin- gekleurde gezichten, en behoudt kwesties maximaal basic. Elke individuele genieten bestaat uit de eenvoudige en dag problemen en een reeks van krachtige, zelfs intense raket-vormige palmen. Grote ronde kast en twee paar dikke lippen totaal het beeld van verzekerde eenvoud. Dit is een timer die kan in vorm volledig in de Duitse schimmel van nut en kritische strikt leger georiënteerde stijl.

Oris BC4

Oris BC4 is een extra technologisch geavanceerde assortiment dat zeker is inclusief multi-functionele horloges. Niet alleen dit soort typische mogelijkheden als werkdag en dag worden weergegeven in nieuwe en schokkende configuraties (trapeze, 50%-cirkel, rechthoekig gevormde openingen om de info te geven), de horloges ook opnemen op een chronograaf functionaliteit, zo goed als de opmerkelijke rond -sized verticale kroon (in verschillende stijlen). De BC4 biedt verschillende variaties, sommige aankomst in zwart (DLC plated) roestvrije metalen voorwaarden gemengd met de zwarte wijzerplaten en zwart leer-based riemen, camouflage groeit in individuele hoge kwaliteit en werking in deze delen. Koepelvormige saffier kristal glas is standaard The Flight Timer, uitgerust met de grote kroon op 2:00, is benchmark-stuk van het merk:. Zal het mogelijk maken voor het aanpassingsvermogen van band / armband, en de kenmerken van de voornoemde chronograaf .

Motion

Beide even stammen bestaan ​​uit puur mechanische kalibers die inhouden onder en vijfentwintig dertig juwelen. De sieraden (horlogemakers normaal gebruiken kunstmatige robijnen) verminderen wrijving en verbeteren taaiheid hun echt de moeite waard leugens in hun mechanische huizen alternatief dan in het worden juwelen. De bewegingen leveren met betrekking tot 38 en 42 uur van reserve elektriciteit. Op enkele uitzonderingen na, Oris implementeren gemodificeerde ETA kalibers. Aparte horloges worden verklaard fabrikant nemen in-woning ontworpen acties.

Category: mannen horloges

Comments are closed.