Oris Aviation Grote Kroon Zwitserse horloges recensie

Oris Massive Crown: A Dressler Flight Timer

Oris Significante Crown collectie nader ingegaan op het chic aspecten van horloges piloot. De horlogemaker brengt de stijl en design georiënteerde oplossing begon in Flight Timers zijn rationele samenvatting door de integratie gekoesterd metalen en ingewikkelde problemen. De fluit bezels blijven, hoewel het in aa veel meer ingetogen variatie, en de verticale twee uur kroon reist zuiden naar haar veel meer conventionele centrale locale bezetten. Laten we eens een dichter lijken op de Telemeter Chronograph, Pointer Date, en Complicatie, de 3 stijlen die het assortiment bestaan. Maar alle 3 houden de speciale ruimteschip vormige handen, de puntige stiften zorgen voor een unieke uitkomst gewoon omdat ze extra vrije plek om te functioneren binnen Op een bepaalde manier, is het alsof de ontwerpers daadwerkelijk de horloges om grotere gebieden waarin aanzienlijk minder sterren (indexen en cijfers) interfereren met de beweging van de schepen.

Structuur

Twee modellen Oris Pointer Datum en Oris Complicatie introduceren witte wijzerplaten, het verdienen van meer maatregelen om de esthetische uitwerking. Witte wijzerplaten zijn niet in staat om zo substantieel leveren leesbaarheid, maar ze lijken veel dat is waarom deze zijn veel meer geschikt als verjaardag, of gewoon verfijnd chic uurwerken, dan horloges deskundige piloot. toepasselijk genoeg, de witte gezichten voorzien van diverse uitvoeringen (grijsachtige kleuring), en de Pointer Day editie biedt een rose gold plating op de ring. Oris handelsmerk harmonieuze interactie waarbij veel wijzerplaat en kijken naar stukken bereikt zijn hoogtepunt in de Grote Kroon selectie. Dit, zelfs zo, is niet zonder enige offers: harmonie onderdrukt kenmerken, aanzienlijk minder onderscheiden de horloges laten vallen sommige van hun professionele kant maken ervan

kenmerken en problemen

Oris Massive Crown. horloges zijn voorzien van een chronograaf, een pointer, diafragma, of subdial dag, en maanstanden problemen. Deze laatste gebieden Oris ideaal tussen de meest eerbiedwaardige Zwitserse maakt als Vacheron Constantin of Patek Philippe. Deze types luchtvaart omsluiten een aantal van de onderneming meest state-of-the-art bewegingen, die tot stuwen tot 3 dochteronderneming wijzerplaten en tellers. Typische tweeënveertig enkele uren van elektrische reservevermogen en automatische self-wikkeling kenmerken verzekeren precisie het kaliber is.

Category: sporthorloges

Comments are closed.