Oris Aviation Flight Timer Zwitserse horloges Kritiek

Oris Flight Timer: harmonie en stabiliteit

Oris Flight Timer horloges te dragen op het patroon van het combineren van prachtige visuals met multi prestaties. Vlucht Timers twee versies die momenteel in de opwekking, Dag Datum en R4118 Minimal versie zijn verschillend in dat ze lenen het lijkt te zijn van de historische plaats van modieuze stijl en design principes. Dientengevolge, de horloges vertonen een zichtbare constructie die de oude verenigt met de nieuwe. Flight Timer selectie lukt het moment nog maar eens in de presentatie van Oris ‘sterkste facet: sterk gevoel van harmonie en evenwicht Oris Flight Timer dragen een aantal esthetische kenmerken die hen onderscheiden van het gros van de concurrentie.. De eerste is de geribbelde ring gevormd bezel een basis toch productief sier motief dat haar geschiedenis gaat om primitieve sieraden. Tweede is het snel herkenbaar oversized verticale kroon op 2:00, een product dat de piloot werd een tweede tijdzone maakt ook al sportieve handschoenen.

wijzerplaten

wijzerplaten bestaande een uitgebreide raster van schalen, binnenste ringen en guilloche dat zijn opmerkelijk eenvoudig om weer te gaan door, Oris kapitaliseren op hun potentieel om de harmonie van design en stijl op beperkter gebied genereren (veronderstelde de horloges zijn berucht massief). Medium sized indices zijn gewoon verspreid over de grenzen, ondersteund door sterk gecentreerd Arabische cijfers. Toch is de meest onderscheidende kenmerk van de Flight Timer is de handen. Oris hebben bewezen in verschillende collecties hun neiging tot symbolische illustratie voor gelegenheid, de handen van Oris Divers horloges echo verscheidene schepen, ook al is een golvende, oceaan aangemoedigd monster siert de gezichten. Vlucht Timers ‘handen zijn extra uitdagend te beschrijven. Het is een andere collectie Aviation dat een aanwijzing geeft: Oris BC3 horloges dragen een set van wapens doet denken aan raketten de palmen van Oris Flight Timer zoeken achtige ruimte stations! Een verstandige conclusie te kijken naar de samenstelling multi-ring dial sterk zinspeelt op het fotovoltaïsche systeem.

Componenten en Mutaties

Roestvrij staal en lederen riemen of stalen armbanden zijn de typische materialen in Oris Flight Timer. Het bedrijf is waakzaam om geen overbodige luxe elementen in deze in wezen deskundige collectie te lanceren. vijfentwintig juwelen geautomatiseerd kalibers nederlaag in de gevallen en winkel tot veertig twee enkele uren van reserve elektriciteit. De bewegingen bieden chronograaf, volgende tijdzone en dag-actuele onderwerpen piloot kritische inventaris.

Category: mannen horloges

Comments are closed.