Omega De Ville Heren horloges Review: Co-Axial, Prestige, X2, Computerized, Quartz

Omega DeVille Gents

Omega De Ville mannen horloges vertegenwoordigen het merk meest veelzijdige, elk in omstandigheden van het ontwerp en de complicaties, kantoor van luxe kostuum en stijl uurwerken. Het opnemen van dit soort producten als Hour gezichtsvermogen en X2, en net als in licentie chronometers, het breidt aanzienlijk op DeVille dames en, met boven een honderd varianten, resultaten in het zijn een echte greep collectie. Problemen rivaal esthetische voor verscheidenheid door het leveren van dit soort functies als chronograaf, rattrapante, reserve elektriciteit indicator, jaarlijkse kalender, GMT en datum een ​​flink aantal van die zijn genesteld in Omega handelsmerk Co-Axial beweging. Standaard quartz en automatische kalibers vul de omstandigheden van dunnere Prestige delen. Als de sterke en moderne Constellation zich primair op armbanden om de omstandigheden te helpen, DeVille verkiest duidelijk regelmatige en comfortgerichte lederen riemen. Armbanden dat oppervlak te doen in verschillende Co-Axial en Status lijnen, tonen een substantieel extra soepele lichaamsbouw veel kleine bakstenen en inkomende links in plaats van de grote effectieve tralies van de Constellation. Zoals dat hoort bij de traditie-terdege bewust types, Deze horloges screenen een ingetogen palet, zwart, grijs (zilver), wit en bruin (voor de banden) actief spelen van het primaire decoratieve werk.

Co-Axial Chronografen < p> Deze timers bezetten de top van het kostuum / complex voedsel keten Omega assortiment, in navolging van de allesomvattende oplossing van dit soort collecties Vacheron Constantin Malte en Blancpain Leman. Dit soort producten als de Co-Axial Chronoscope en Rattrapante aantonen waarom de chronograaf hulpprogramma is zonder de noodzaak van een vraag het merk de meest uitgebreide (voorafschaduwing van de ervaren Speedmaster).

Uur Gezichtsvermogen

Hour Gezichtsvermogen houdt de standaard visuele firma van de chronografen dikke bezel, voorname indexen maar kiest voor de normale bedrijfsvoering chronometers voor het mechanisme. Een nader onderzoek blijkt dat de armen verbeterd van lance-soort te knuppel-variëteit: slanker wijzerplaten maken het ook mogelijk om voor een meer directe layout

Status

Met DeVille Prestige horloges Omega geven. hun reactie op Vacheron Constantin Patrimonium, Blancpain Villeret en Patek Philippe Calatrava op de hogere-stop afwerking van de luxe spectrum, en Longines Grote Classique, Longines Heritage, en Baume & ampMercier Classima op de veel zuiniger kant. (Wij adviseren dat je gewoon de tijd nemen om te analyseren en te evalueren tussen deze collecties). Minimalistische, ingetogen gevel die gedijt vermijdt, en geeft een reinigen, bepaalde samenstelling traditionele en ultra-conservatieve structuur die nooit uit de mode raakt.

X2

X2 horloges bestaat uit de vierkante scenario lijn van DeVille, op een manier die het complimenteren van de parallelle Constellation Vrouwtjes Quadra en Quadrella. De titel is afgeleid van de Romeinse en Arabische combo op 12:00 deze scherpe inventieve strategie strekt zich uit tot de wijzerplaten, die kenmerkend zijn voor een zebra-achtige lineaire monster, en omstandigheden, waarvan 4 abnormale piramide-achtige uitsteeksels hebben.

Sieraden stijlen introduceren rose en wit goud, moeder-van-parel, en diamanten bestrating van de bovenste index. Omega voornamelijk maken deze lijn een totaal uitgewerkte assortiment door rusten met chronograaf en chronometer acties.

Category: Horloges

Comments are closed.