Om te ontdekken hoe het kalenderjaar van Rolex horloges

Spoor een seriële hoeveelheid op uw Rolex uitzicht. Het is echt algemeen gegraveerd tussen de nokken van het genieten op de 6 uur positie. Vanwege het feit van de kleine, zwakke graveren en de plaatsing op het observeren, kunt u eventueel wilt vergroting gebruiken of de hulp van een specialist om te openen de check-out.

Zoek een grafiek van Rolex seriële hoeveelheden samengesteld door uitzicht liefhebbers. Deze grafieken, een flink aantal van die er zijn op het World-wide-web, officieuze en niet grondig, maar zijn zeer waarschijnlijk de beste middelen die u gemakkelijk te ontdekken. De Zwitsers-centered Rolex bedrijf onderhoudt een leren aanbieding die wedstrijden te kijken serienummers tot de generatie kalenderjaar, maar niet de plaat uit te brengen of openbaar haar methodologie.

Kijk naar de seriële bedrag op uw Rolex om de informatie en feiten over de officieuze charts. Je naar alle waarschijnlijkheid kan tenminste een wegrijden niveau te krijgen om de datum generatie beslissen. Een bijzonder grafiek vertoont, ter illustratie, dat een horloge met een seriële selectie die valt onder 4004200 (productie kalenderjaar 1974) en 4.267.100 (fabricage 12 maanden 1975) zeer waarschijnlijk werd geproduceerd in 1974 of 1975.

Category: Horloges

Comments are closed.