Olivier Beretta sluit zich Scuderia Corsa voor Rolex 24 at Daytona

Scuderia Corsa is beroemd GT bestuurder en vijfvoudig winnaar ALMS, Olivier Beretta toegevoegd aan haar driver line-up voor de komende Rolex 24 At Daytona. Het team, dat geholpen Ferrari krijgt de GT makers titel in 2012, verklaarde onlangs haar deelname aan Daytona 24H met twee voertuigen.

â € œIk ben erg blij om te hebben Olivier weer terug bij ons Daytonaâ € beweerde belangrijkste bemanning Giacomo Mattioli op het bezit van Beretta het rijden het stuur van zijn # drieënzestig. â € œHis fase van ontmoeting en succes in uithoudingsvermogen racing is onovertroffen en zal hem een ​​geweldige aanvulling op onze groep het moment opnieuw te maken. Scuderia Corsa bestaat uit correcte rivalen, en we benaderen om de Daytona liefhebbers geven een spannende race.â €

Dit zal Berettaâ € ™ s derde keer rijden zijn het stuur van de # drieënzestig Scuderia Corsa Ferrari 458 Italia GT3. Daytona, zal Beretta aanmelden voor 2012 Ferrari Obstakel Aarde Kampioen Alessandro Balzan, Alessandro Pier Guidi, schoon uit zijn overwinning bij de zes verschillende uren van Vallelunga, zo effectief 2010 Open up GT winnaar, Marco Frezza.

De tweede 458 Italia (# 64) ging voor de Daytona werk zal worden gereden in samenwerking met Brazila € ™ s Door het gebruik van Italia Racing Team. De # vierenzestig wordt helmed door Door Italiaâ € ™ s Francisco â € œChicoâ € Longo, en racen veteranen, Rafa Matos, Daniel Serra en Xandinho Negrao.

De bemanning, door Giacomo Mattioli en kunst Zafiropoulo in 2011 gelanceerd voor de enige reden van het ondersteunen van de race vereist van Ferrari consumenten, reeds deelgenomen aan de Roar voor de Rolex 24 ter voorbereiding van de meest vooraanstaande uithoudingsvermogen race in de autosport. De race zal plaatsvinden ter plaatse 26-27 januari, 2013 op de Daytona Global Speedway in Daytona Beach front, Florida.

De West Palm Beach front Motorsports Examiner zal zijn op hand voor de functie, en zal de perceptie geven in de langste dag in de professionele auto racen de Rolex 24!

Zorg ervoor dat u aanmelden < em> om de West Palm Seaside Motorsports Examiner, en bijhouden van uw meest geliefde racers handhaven. Als je een motorsport liefhebber, en weet van een partij, team of persoon die u wilt geprofileerde zien, zorg ervoor dat je laat me weten < em>. Ook worden gegarandeerd te houden aan mij op twitter, en onderzoekt mijn artikelen over lokale uitjes , HOAs , verkiezingen , en plaatsen te eten.

Category: mannen horloges

Comments are closed.