Oklahoma driehoek UFO keert terug als volgende getuige horloges

Een Oklahoma persoon zag een driehoekige UFO op september vijftien, 2010, en was er met een getuige wanneer het terug 30 minuten later, volgens de getuigenis van het Mutual UFO Network (MUFON) getuige-aangever databank.

Het item werd uitgelegd als het verwerven van een paar vuurrode verlichting en twee witte lichten. ‘De witte lichten zou knipperen alsof het op een trage pols was geweest, maar had geen duidelijk ritme aan. Elk paar minuten zouden we meerdere lichten zacht in een ronde monster dat de toestand van het vaartuig gevormd en stak hem omhoog te zien. Zijn bewegingen uiteindelijk niet enorme vooruitgang, maar bescheiden pacing horizontaal blijft om geschikte. We konden de meeste zeker vertellen dat het was geen vliegtuigen. Het was extra stationaire enigszins dan continue beweging als een vliegtuig zou doen. Het was alsof het uiteindelijk zweven en het maken van een poging om te verbergen door zich. ‘ Geen naam van de stad werd in de gemeenschap genoemd deel van het rapport MUFON.

Het paar was niet in staat om ofwel film of stilstaande afbeeldingen of foto’s van het object vast te leggen. Het is vast te houden aan de onbewerkte en zo echter niet onderzochte rapport met MUFON ingediend. Vergeet niet om te houden in gedachten dat de meeste UFO-ervaringen als iets natuurlijk of man gemaakt kunnen worden besproken. Als Oklahoma MUFON Staat directeur Marilyn Carlson onderzoekt en beoordelingen weer op deze situatie, ik zal een update vrijgeven. Zorg ervoor dat UFO oefening rapporteren aan MUFON.com Alright, 15 september 2010 -. drie rode lichten en twee witte lichten die geflitst in driehoek soort. MUFON Circumstance # 25447.
We hebben het zien van een tv en ervoer ik herinnerde me dat mijn vriend had zelfs nu om de honden in de schuur voor de nacht te plaatsen, dus ik herinnerde hem. Hij was daar voor ongeveer 5 minuten toen ik hem kocht een mobiele telefoon verbinding maakt met hem vertelde me buiten het huis snel te komen! Hij vertelde me dat er een ambacht zweven eerder genoemde en hij wilde me om te zien. Ik was op mijn weg naar buiten, maar tegen die tijd al lang weg was. Toen hij in hij was behoorlijk in de war met plezier en hij een beeld van wat hij zag in wezen trok me. Na te kijken naar het beeld gebladerd we het world wide web om glimp up bizarre driehoekige lichten in de lucht. Hij wees vervolgens een uit die leek net als zijn tekening. Ik legde hem uit dat we uit zouden houden voor 30 minuten en dan terug naar buiten om te kijken of die optreden terug. Zodra de 30 minuten stegen ik pakte de camera en onze telefoons alleen in situatie . Zoals eerder Zolang we verkregen buiten mijn vriend meteen gewezen op de vergelijkbare detail hij eerder opgevallen, maar het was verder afwezig dit keer. Dus hem en ik elk liep zo dicht als we konden om het vaartuig te zien te krijgen. Ik kon mijn ogen niet voorstellen toen ik waargenomen het. We experimenteerden met het nemen van een film of een foto, maar onze zoom kan niet in veel veel zoomen en alles wat we kochten was duisternis. We stonden buiten te kijken naar de ambachten elke zet voor ongeveer 30 minuten. Als we uiteindelijk kijken, kunnen we zien dat er drie rode lampjes en 2 witte lichten waren geweest. De witte lichten zou knipperen alsof het op een trage pols zijn geweest, maar ondervonden geen bepaald ritme aan. Elke paar minuten zouden we zien verschillende lichten mild in een cirkelvormig patroon, dat de toestand van het vaartuig gevormd en stak het op. Het is echt bewegingen waren niet enorme vooruitgang maar weinig stimulatie horizontaal van nog steeds voorbehouden aan de juiste. We konden de meeste ongetwijfeld op de hoogte dat het geen vliegtuig. Het was meer stilstaat dan constante beweging als een vliegtuig zou doen. Het was alsof het zijn zweven en probeert zich te verbergen. Wanneer het vaartuig verliet, schoot het verticaal omhoog echt heel snel. Mijn vriend zag ook exact hetzelfde punt allerlaatste woensdag op de achtste september 2010. En nogmaals, probeerde hij een beeld te krijgen, maar het was gewoon te darkish te grijpen zacht.

Category: Horloges

Comments are closed.