Nixon Watches Technische Specificaties

De keramische deelnemer een hoger-end observeren gegenereerd door Nixon. De beweging, of binnen mechanisme van dit horloge is een Zwitsers-gemaakt, een paar met de hand, geautomatiseerd kronkelende type. Deze motie ook opties 25 juwelen en vegen seconden. De Ceramic Player’s omstandigheid is gemaakt van betrouwbare keramiek, en mogelijkheden een roestvrijstalen behuizing. Het scherm is gemaakt van krasbestendig saffier kristal met een anti-glare afwerking. Deze genieten heeft een triple-pakking kroon gelegen op de juiste hand-aspect. De check out band wordt ook geproduceerd van sterk keramiek en elke schakel heeft een persoonlijk schroef pin. De sluiting is een roestvrije metalen, vlindersluiting. Deze acht zijn niet in staat om te worden gedragen in H2O.

The Outsider Tide is een mening die door Nixon die is gemaakt voor gebruik buiten. Deze blik op heeft een op maat gemaakte elektronische verkeer dat de getijden gegevens voor bovenstaande tweehonderd zeekusten voor de volgende vijftien jaar voorgeprogrammeerd erin heeft. Het geval van deze blik op is ontworpen van polycarbonaat en is voorzien van een verhoogde roestvrije metalen omlijsting. Het display is gemaakt van gehard mineraalglas. Dit uit te checken kan onder water tot 300 tenen worden gebracht. The Outsider Tide’s band is gemaakt van dubbele polyurethaan en kenmerken Nixon’s gepatenteerde vergrendeling looper. De sluiting is een roestvrije metalen gesp.

Chronicle is een substantiële te sluiten, wijze gedreven uitzicht geproduceerd door Nixon. De ontwerpresolutie van dit horloge is een gepersonaliseerde Zwitserse makelij, een paar hand-kwarts systeem. Het geval van deze horloge is gemaakt van roestvrij metaal en is oversized. De show is gemaakt van gehard mineraalglas en kenmerken per dag vergrootglas. De pakking kroon is oversized en specifiek te maken aan de rest van de 9 positie. Het horloge band is geheel vervaardigd van leer en de gesp is een roestvrij stalen gesp. Deze opvatting kan gewoon niet gedragen worden in H2O.

Category: sporthorloges

Comments are closed.