National Hurricane Centre namen Tropische storm Karen, problemen horloges

Op 3 oktober, het National Hurricane Centre genaamd Tropical Storm Karen en uitgegeven orkaan en tropische storm horloges. Jim Cantore van The Weather Channel sluit en getweet op donderdag, â € œAgree met NHC versterken tot orkaan. Zou kunnen zijn earlier.â € Vanaf 11:00 EST op donderdag, had de tropische storm Karen hoogste aanhoudende winden van vijfenzestig mph en een centrale stam van 1004 mb. Ita € ™ s op het moment dat de verhuizing NNW met een snelheid van 12 mph. Karen gevormd in de Yucatan Kanaal en beweegt zich in de Golf van Mexico. Een orkaan weergave werd op 3 oktober voor een kust plek die loopt van Grand Isle, La Indiase Go, is Fla Metro van New Orleans niet voorzien in de orkaan te kijken, maar het is verwerkt in de tropische storm kijkje op , die gaat Lake Ponchartrain en Lake Maurepas, zo perfect als de Golf Kust van het westen van Grand Isle naar Morgan City, La Een orkaan zicht meestal betekent aanhoudende wind van 74 mph of hoger haalbaar zijn in de aangegeven plek. Een tropische storm genieten suggereert aanhoudende wind van 39 tot drieënzeventig mph zijn goed te doen. In overeenstemming met The Weather Channel, de GFS en Euro oneens versies. De Euro product geeft Karen bijhouden met extra in het westen en verzwakking, wanneer de GFS product volgt de storm verder naar het oosten in Florida en misschien versterken tot een orkaan. CNN gedocumenteerd op donderdag, â € œDe storm heeft een substantiële vooruitzicht – bijna 100% -. Ervan om een ​​orkaan of cycloon in de komende twee dagen ‘ Jim Cantore, een doorgewinterde professional orkaan, is het monitoren van Karen en tweeten over de tropische storm consequent. Beneden zijn zijn berichten van donderdag.

  • â € OEA veel problemen van u op de monitor. Een veel betere storm veel meer dan zeer waarschijnlijk betekent FL Panhandle landingsplaats. Een zwakkere storm, Mobile of west.â €
  • â € OEDO voelen met hedendaagse shear prognose en tempo kleine riet bij ideaal. Vooruitzichten van een Opal zijn heel heel erg low.â €
  • â € œAlso zoals Opal & IF # Karen is veel beter bij aanlanding w / de belangrijkste houden gezamenlijk aannemen wat wind moeilijkheden zoveel noorden als Birmingham en ATL.
  • â € œ # Karen op weg naar centraal-oostelijke Golfkust. Hurricane jagers zestig mijl TS. Advisory aanbod coming.â €
  • â € œNice oplaaien rondom 97L met uitzonderlijke outflow.â €

    Ondertussen wordt de temperatuur Channel verschuiving in overdrive om een ​​triple weersomstandigheden dreiging te beschermen. Naast het bekijken van de tropische storm Karen, zijn meteorologen ook nauwlettend Winterseizoen Storm Atlas, dat zal invloed hebben op de Rockies. Er is ook een warm aspect significant weer risico. Voor de nieuwste feiten over Tropical Storm Karen, plus horloges en waarschuwingen, het hoofd naar Hurricane Central op The Weather Channel website. Blijf op het moment met de meest up-to-date gebeurtenissen bij de temperatuur Kanaal door te klikken op INSCHRIJVEN . Mijn content artikelen zullen zo snel theyâ € om uw in-box worden verzonden ™ opnieuw geplaatst.

    Category: luxe horloges

  • Comments are closed.