My Rolex Submariner Bestel Kennis

de magnetische kracht van een Rolex Submariner

Het was april zestiende, 2008 toen ik kocht een Rolex Oyster Perpetual Date Submariner voor mijn partner voor onze 15e huwelijksceremonie verjaardag. Ik had geen ideeën over deze unieke werkdag om dit soort van een aankoop te doen, maar iets magnetische trok me in de luxe juwelierszaak aan de koning van Pruisen Plaza in King of Prussia, PA. Onze vijftiende huwelijk verjaardag was slechts een week afwezig en ik had zelfs nu geen plan wat aan mijn partner te kopen. Wat krijg je je man voor een mijlpaal verjaardag? Inderdaad, kan je met de standaard 15 gift van de huwelijksverjaardag van kristal (kristal?) Of ga met de modieuze verjaardag heden van glas of horloges. Om u op de hoogte van het feit, ik wist niet dat de dag van vandaag vervanger zelfs bestond, en ik zeker wist niet dat een enkele van de mogelijkheden was een uitzicht tot uiteindelijk een paar dagen net na het verkrijgen van werd gemaakt. Misschien was dat de magnetische gevoel kreeg ik dat werkdag dat geproduceerd me uiteindelijk op dat sieraden retailer als ze net opende hun deuren.

De Submariner telefoongesprekken Out To Me

Ik was onmiddellijk benaderd door een aantrekkelijke vrouw die gevraagd of ze me kon steunen. Effectief, ik niet in geslaagd om vooral weten, want mijn voet belandde de leiding in deze tweede en mijn bezoek aan de donjon was onverwacht. Ik kon haar niet ter kennis van mijn tenen te vragen, dus ik zei, en quotI zou graag zien dat uw Rolex’s. ‘Heb echt zeggen dat? De vrouw nam me mee naar een uitgebreide omstandigheid geladen met Rolex. De beschermkap gepositioneerd aan de aanzienlijk sluiten van de winkel nam een ​​aantal manieren dichter bij ons. Inderdaad meneer, houden een oog op mij gewoon omdat ik niet zeker wat ik ga zeggen of doen toekomst! Ik ben een individu van thriller (op zijn minst voor mezelf) en verdient jagen met een $ 12.000 Rolex bungelend uit mijn vingers zou kunnen zijn! Ze bevestigde mij de Rolex op de sterk ideaal van de tentoonstelling scenario. & QuotThese zijn de & quotsportier ‘Rolex’s (dus ik ben naar de meer rendabele degenen aannemen). Zou hij wel interesse in een sportieve variant? ‘Uitzoeken mijn man terecht na vijftien jaar, ik ben er zeker van dat hij in geen geval gedacht … hmmmm …. & quotIf belandde ik om een ​​Rolex te krijgen, zou het sportief of flashy? ‘Dus voor het plezier, verzocht ik haar om me te tonen de liefhebber Rolex. Ze leidde me in de omgekeerde richting naar de andere halte van het beeldscherm omstandigheid de plaats van de & quotfancier ‘Rolex had gehouden. Sta mij toe u op de hoogte, het was een lange en glorieuze wandeling. Er zijn rijen van de twee mannen en vrouwen Rolex’s, schreeuwen tegen me, en quotLook geweest bij mij! Ik heb diamanten! Zou ik niet blik gewoon prachtig op de pols van je man? ‘Tuurlijk, je zou, als ik. Maar pols van mijn man lijkt gewoon geweldig verstoken van de verkoopprijs prijskaartje van een kleine auto eromheen zijn Ik stopte plotseling ergens in het midden van onze reis naar de & quotother stop ‘en daar was het! – de Oyster Perpetual Day Submariner. Hij wenkte me naar het verwerven van een dichter verschijnen. & QuotI’d zijn om dit een persoon te zien, ‘Ik adviseerde de vrouw. Ze opende de deur naar de zaak als de stabiliteit bewaker dichterbij gescherpt. Ze nam de check-out uit en gaf het aan mij. Wat een natuurlijke schoonheid! Het was een blik op een rijke record (het had ook zijn ‘Hollywood debuut in 1962 op Sean Connery’s pols in de aanvankelijk James Bond film, Dr No Voor alles wat je amusement buffs, de Submariner speelde in totaal elf James Bond-films ), een genieten dat is al lang verdwenen door middel van verschillende productvarianten, voortdurend toe op perfectie.

Ik neem aan dat de Submariner heeft zich een huishouden

Terwijl ik voorzichtig het observeren vanuit haar de hand, staarde ik op haar ‘knappe confronteren. Wat een prachtig genieten! Ik verscheen aan het prijskaartje en merkte dat het was over wat ik wilde terug te betalen (had ik eigenlijk een kostenpost in het hoofd? Wie heeft dat in mijn hoofd?) Maar niet door die aanzienlijk. Ik ging ervan om mezelf wat een grote beloning zou zijn en hoe verrast mijn man zou zijn. Hij is niet een flitsende kerel maar doet kostuum onberispelijk. Hij maakt gebruik van een prachtig genieten nu we verworven op vakantie voor onze tiende huwelijksceremonie verjaardag, maar bijna niets zo heerlijk als de Rolex Submariner. Hij zeker zou lukken deze te observeren en verdiende het voor al de dingen die hij doet voor de kleintjes en ik. Bovendien, ik verplicht hem om te weten dat het oke was om dit te observeren. Het zou een buy hij zou op elk gewenst moment, op zijn persoonlijke om de reden dat hij zou aannemen dat hij werd extravagant besteden aan zichzelf, en dat hij niet in een positie om het te rechtvaardigen zijn. Maar Oh! Hoe hij zou van deze check out! Ik vertelde de vrouw naar het gereserveerd als ik leek op een paar andere Rolex types. Met elke 1, hield ze het op in de buurt van de Submariner -, maar voor slechts een seconde kon slechts een Rolex uit de omstandigheid worden genomen op een moment. Werd de beschermkap volbrengen zijn carrière en gebouw gegarandeerd de regel werd nageleefd? Niet helemaal. Kort na mijn & quotcomparison inkoop ‘moe was, de Submariner stond alleen. Niets kon onderzoeken. Het was elk klein ding dat ik verondersteld mijn echtgenoot zou willen in een Rolex genieten:. Een klassiek design en stijl, een mannelijke look, uitstekende features en functies, en een historisch verleden van hoge kwaliteit Zwitserse horloge Dus met een & quotI’ll neem het, ‘dit Submariner had zijn ‘woonplaats gevonden.

The Gift

Ik overwoog ik zou mijn echtgenoot schokken met de Submariner dagen voor onze verjaardag, op de avond van onze zoon universiteit Gala. Ik was van plan om hem te geven net zoals hij was afwerking verkrijgen gekleed. Ik stelde me voor dat ik kon zeggen, en quotYou lijken goed, maar weet je wat zou geweldig blik met die outfit? ‘En dan geef hem de elegant verpakte Rolex doos. Dat is hoe ik het bereid. Echter, als mijn echtgenoot was ending aankleden, mijn haar was in warme rollers, en ik was gewikkeld in een bepaalde van die mensen onaantrekkelijk handdoek jurken (toch dames, ik had make-up op, zodat niet alle misplaatst was!) – -Niet mooi de passionele scène waarin ik had voorbereid! Ach, ik rolde met het in elk geval, beweerde mijn geplande, & quotYou zoeken geweldig, maar je weet wat prachtig lijkt met die outfit? ‘En overhandigde hem de doos. Hij was grondig verbaasd en vroegen, & quotWhat heb je uitgevoerd? ‘ Als hij pakte de doos zijn armen trilden. Hij geleidelijk opende de doos en toen hij zag dat de Submariner hij was sprakeloos (ik denk een traan kwam om zijn oog – uiteraard kan een Rolex Submariner hebben dit een effect hebben op om zelfs de meest mannelijke van mannen). Zinloos om te zeggen, was hij overwinnen met plezier en ongeloof. Hij ging snel uit, en quotYou moet niet, ‘om quotThank u dus aanzienlijk meer!’ Hij nam het uitzicht vanaf het ‘doos en met de vingers toch schudden, rommelde met de armband om het te proberen op. Het zag er verschrikkelijk op hem, maar waarom zou het niet? Een Rolex Submariner zal sparren-up iemands pols, waardoor hij die boost van zelfvertrouwen, het opbouwen van hem zijn hoofd een beetje groter te houden, en het leveren van alleen maar wat een vleugje luxe kunt doen om de ziel. Het elektrisch vermogen van een Rolex Oyster Perpetual Submariner. Op een bepaalde manier kan het gewoon ……. magnetisch!

Iemand Veel meer materie ….

Voor iedereen die mijn andere hub titel heeft bestuderen, ‘Grootste kortingen op nieuwe en Pre-Owned Rolex horloges uit betrouwbare Ebay PowerSellers,’ en vraagt ​​zich af waarom ik het deed niet investeren in mijn man Rolex uit 1 van deze betrouwbare Rolex dealers die ik voorsta, wil ik alleen zeggen – dat was mijn plan. Ik had mijn onderzoek klaar en alles wat ik moest doen was om mijn overdracht. Toch was ik nog niet zeker dat mijn verjaardag beloning voor mijn echtgenoot een Rolex zou zijn. Ik ervoer geen andere beloning keuze, maar ik zelfs nu nog niet volledig ontworpen mijn verstand (ik ben in die uitstellen!). Als ik hem zou het verwerven van een Rolex, had ik elke bedoeling van de aankoop van de Rolex Submariner op eBay. Ik koop en te bevorderen op eBay op een normale fundering, en volledig geniet ervan. Ik heb niet te benaderen op het kopen van een Rolex die werkdag (Houd rekening met de magnetische druk die me trok in die winkel?). Staren in de situaties geladen met al deze prachtige horloges, drong het tot me dat het leveren van mijn partner zijn verjaardag cadeau in de nacht tijd van mijn zoon’s college Gala echt geweldig zou zijn. Het Gala was slechts een paar keer weg en als ik zou gaan om het te laten gebeuren, ik essentieel om snel te gaan. Sta me net onder, ik deed niet een deal op de Rolex ik gekocht voor mijn man ik betaalde volledige retail prijskaartje (Ok – je kunt ophouden lacht me nu). Het enige fantastische ding over de deal was dat de sieraden winkel gepresenteerd achttien maanden rente-volledig gratis financiering. Als je in de markt voor een Rolex maar doen NIET wilt besteden uitgebreide retail prijskaartje, doen check out my hub ‘beste koopjes op nieuwe en pre-owned Rolex horloges uit betrouwbare Ebay PowerSellers,’ en DO te bereiden op voorhand!

 

Category: sporthorloges

Comments are closed.