Movado Vizio Quartz Zwitserse Luxe horloges Beoordeling

Hi-Tech horloges

In de Vizio collectie Movado een kijkje nemen op het gebied van ongewone en hi-tech samengestelde producten. Heren horloges behoren koolstofvezel, heel hard staal en antraciet, dat is een vorm van een met koolstof geladen kolen met glans attributen een zeer harde compound. Naast de experimentele middelen, Movado overwegen nieuwe typen wijzerplaat, het weggaan van de gemeenschappelijke, kale plannen in de richting van veel meer uitgebreide, meestal sportief lijkt te zijn als. Als eindresultaat, veel van de horloges laten een meer agressieve, zelfverzekerd en aantrekkelijk zoeken veel meer open te stellen en de mensen vandaag de dag gericht op de natuurlijke manier aanvaardbaar is voor vergelijkbare persoonlijkheden.

Vizio Is Visionary

Vizio is een onbeschaamd modern assortiment. Movado te ontdoen van een aantal van de gevestigde klassieke dingen en onderneming in de moderne sferen van structuur waarschijnlijk niet vaak het verkrijgen van het recht, maar meestal houden van zaken aangenaam en aantrekkelijk. Gekleurde leer-based riemen, diamanten en nieuwe, pin -voornamelijk gebaseerd armbanden plaats een dimensie van nieuwigheid aan de stijl en design. Niet absoluut iedereen zullen genieten van deze nieuwe techniek, maar het is echt niet haalbaar is het bedrijf niet te bewonderen voor het hebben van uitdagingen. Het woord Vizio geeft visionair – dat is hoe sommige van de uurwerken in deze selectie goed kan worden beschreven

Geen Pace Beperken

Terwijl het grootste deel van de nieuwe patronen zijn gericht op vrouwen. alle leeftijden, niet alles kan goed gaan met de veeleisende vrouw. Heren Vizio is de authentieke tegenkomen hier, met onconventionele middelen en sportief een rustige, underdog visuele aantrekkingskracht. Het ontwerp van de bestuurder, hoewel geproduceerd van de typische roestvrij metaal en saffier kristal, is bijna vreemd als toen in vergelijking met de verwachte Movado minimalisme is dit een zeer uitgebreide uurwerk met een gesneden, hoekige bezel en een aantal belangrijke gotspe. Je zou een heer draagt ​​deze een acht overwegen is zeker om de snelheidslimiet te kraken. De Movado Vizio is geen luxe assortiment voor elke se is het veel te gewaagd en edgy te verkrijgen voor de kleuren, de sportieve looks, de brede aantrekkingskracht en, van het systeem, voor de hoge kwaliteit van de beweging en uitvoering.

Category: sporthorloges

Comments are closed.