Movado Museum Zwitserse Computerized Horloges Evalueer

Timing Oudheid

De Movado Museum beschikt over een verleidelijke antiek lijken dat de variantie tussen de zaak en de band benadrukt. Vergeleken met de meeste collecties Movado’s, dit een enkel behandelt deze twee secties als afzonderlijke items die in goede vorm gezamenlijk als een verscheidenheid van manier dingen ook voor de kleur van de schoenen en handtassen, gelegenheid. moet

van hoge kwaliteit maakt het selecteren van een Museum te bekijken een activiteit die zal onderzoeken uw smaak en trend gevoel een spannende inventieve opdracht. Deze stijl en design lijkt weer terug in de tijd, de reconstructie van de klassieke, tijdloze uiterlijk dat we allemaal erkennen in het huidige vintage en objecten collector’s, ongeacht of het meubilair, auto’s of andere stijlvolle stuk.

De bandjes

Samen met de hyper-stijlvolle scenario’s, de bandjes presenteren een equivalent in opsmuk van het ontwerp en in fijnheid die flirten met eenvoud (maar alleen flirten). De gebruikte producten communiceren door zichzelf:. Authentieke hagedis, echte alligator, materiaal en leer van verschillende kleuren, en de standaard roestvrij metalen armbanden Ze ondersteunen, offset of compliment van de gevallen en ze zijn gemakkelijk afneembaar en uitwisselbaar (afgezien van de armbanden). De finesse van het materiaal, huiden en leer-based overeen met de delicate lugs, de algemene combinatie bouwen van een perceptie van verwondering over de verfijning in het zetten van harde metalen komen voor kwetsbare elementen. Maar dat is wat manier is alles over het hebben van gevaren in het combineren van erkende, schijnbaar tegenstrijdige componenten in nieuwe modellen.

Onpartijdige Musea

In het Museum selectie Movado na nog maar eens experimenteren met schaduwen, algemeen vasthouden aan aardse, solide tonen dit soort als bruine en grijze (maar ook een lijn van witte uurwerken). In te kopen om de schijnbare kwetsbaarheid van de visuals te benadrukken, veel horloges geschapen was met slanke, houden-achtige vingers die afwijken van de palmen het model hanteert het algemeen. Echter, handelsmerk concave punten geïntegreerd in zwarte wijzerplaten omvatten het grootste deel van de horloges in het Museum assortiment, hoewel zelfs dit blijkbaar vertrouwde stijl en ontwerp zou maken van het effect van het bezitten opnieuw uitgevonden in een nieuwe, gedurfde en onafhankelijke schepping.

Category: mannen horloges

Comments are closed.