Movado 800 Collection Men s en dames s Watches Evalueer

Sportactiviteiten Movado

nieuwe 800 Collection Movado’s geven ons omvangrijk, gedrongen horloges met karakter en diepte van het ontwerp. Deze zijn sportieve activiteiten horloges ze dragen een veel info, waaronder verdere wijzerplaten, tweede-markering vingers, en diverse nummers en signalen die alle onderscheiden de horloges van de meeste Movado collecties. De 800 Collection is, in een manier, een onderverdeling van de fabrikant: een experimentele route met een maximale tempo en met een handvol principes. De onderneming smaakvol gebruik van nieuwe prospects en manoeuvres in deze onbekende discipline moeiteloos en met precisie. De 800 Collection selectie volbrengt een flink aantal doelen, en doet dat zonder een hapering.

Nieuwe Stijlen, New Types

Inderdaad, in deze collectie Movado gooi vrijwel zowat elk merk kenmerkende in structuur, kiezen als alternatief voor alle onmisbare functies hedendaagse atletiek horloges gewoon moet hebben. Ik was verbaasd dat ondanks deze nogal radicale beweging, de 800-serie behield de merknaam stilistische karakter. De concave stip is zelfs nu er. De bezels, begiftigd met nieuwe stijlen en variëteiten zelfs nu de uitstekende cirkel. Alle vintage Movado kenmerken zijn er, alleen in diverse gezichtspunt. Dit is een kritieke stijl schudden, maar de horloges, ongrijpbaar ruime, toont pracht en slanke chique we niet vaak zien in de utiliteitsbouw georiënteerde horloges.

Individualiteit Types

Wat helpt om de 800 Collection vooral uitstekend van psychologisch oogpunt is dat Movado wezen industrie deze horloges met identiteit rassen in intellect. Zowat elke regel in de Sequence heeft een gebied van gezicht, een bekende figuur dat spreekt voor die lijn de onderneming in dienst van de deskundige diensten van beroemde mensen en atleten om hun producten en oplossingen op de markt:. Tom Brady en Derek Jeter < p> Deze jongens verbeelden dat onderscheidende sfeer van optimisme en resultaten die we heel wat van ons verzoek – en wij willen dat onze hardware om dit optimisme zo effectief hebben. Door te investeren in erkende mensen, het merk geïnvesteerd in elke gelegenheid consument en eigenaar ze geïnvesteerd in ons, op een manier die ons een deel van het bedrijf. Het is deze vrijgevigheid dat het bereiken van de 800 Sequence handhaaft , en in tal van opzichten van de Movado fabrikant gemeen.

Category: mannen horloges

Comments are closed.