Mogelijkheden van Timex Horloges

Timex van deuren & expeditie horloges functioneren een ontwikkelde kompas. De WS4 Timex horloge is voorzien van een breed-beeldscherm vertonen van hoogte, weersomstandigheden problemen en het kompas. Dit observeren is uitstekend geschikt voor avonturiers en natuurliefhebbers. Skiërs en wandelaars zullen plezier te krijgen van het digitale kompas kenmerk, dat voorziet in een kijken door op richting, zodat u in geen geval worden buiten vallen. Het observeren ook functioneert een digitale naald voor quick-to-studie richtingen. Naast met het kompas aspect, de Timex kijken naar opties een hoogtemeter, barometer en thermometer voor de exacte in de open informatie en feiten. Met ingang van oktober 2010, de Expedition WS4 Timex kijken naar verkoopt voor rond de $ 200.

De Timex Ironman assortiment horloges attributen een ontwikkelde-in chronograaf. Een chronograaf acties verstreken tijd modellen. Dit aspect is uitstekend voor atleten en hardlopers om verslag van hun tijd te houden. Dit assortiment van Timex horloges heeft een ontwikkelde in honderd uur chronograaf met aanzienlijke cijfers voor snelle kijken. De chronograaf heeft ook een tien-lap geheugen herinneren en een 99-lap teller voor zwemmers. De 24-uurs countdown timer is een extra grote attribuut voor atleten in de instructie. Lange levensduur en uitstekende zou de Timex Ironman horloges waardig van hun retail voordeel van alle rond de $ 40, met ingang van oktober 2010.

The Men’s Timex Modern honderdvijftig weergaveopties een full-sizing tap-scherm dat de honderd en vijftig ronden tellende herinneren, instructie log en hydratatie en voeding timers activeert. U kunt ook gebruik maken van de 3 oefensessies met 16 interval timers door het aanraken van de kraan monitor. The Men’s Timex Sleek 150 is ideaal voor sporters, zoals zwemmers en lopers, omdat van haar honderd-meter drinkwater weerstand. De instructie log element bevat 150 ronden geheugen. Met ingang van oktober 2010, deze blik op verkoopt voor ongeveer $ 90 in de winkels en online.

De Indiglo licht is een attribuut op de meeste Timex horloges. De Toga Sport, Quick Reader, Timex Ironman en Timex Marathon al schrijven de Indiglo zacht. De achterkant milde verlicht de blik op in blauw voor eenvoudige ‘s nachts bekijken, die wordt geactiveerd met de strekking van een knop. Deze eigenschap helpt atleten in het onderwijs snel zien hun chronograaf of kompas lezen zonder onderbreking van hun momentum.

Category: luxe horloges

Comments are closed.