Miley Cyrus spookachtig gezicht: Cyrus onthult spook van weinig jongen kijkt naar haar

Miley Cyrus heeft ontdekt dat ze wat paranormale actie in overeenstemming is gekruid tot donderdag 9 mei ervaringen uit Wetpaint. Cyrus onthult dat ze had een spookachtige overkomen in haar appartement in Londen tegenover de Harrods terwijl op reis. Cyrus, die net werd genoemd Maxim’s # 1 meest populaire vrouwelijke van 2013 blijkt dat haar condominium zo werd achtervolgd dat ze ervaren om te verschuiven naar haar geestelijke gezondheid te behouden. In de loop van een recente baan interview met Elle Uk Miley genoemd ‘Het was kritisch zo angstaanjagend. Het gebruik gemaakt om een ​​oude bakkerij worden en ze maakte er een appartement construeren, en ik had serieus noten dromen en echt eng punten, en een bijzondere avond mijn kleine zusje â € ‘het lijkt schandalig om uit te leggen â €’ maar ze stond in de douche en alle . van een onverwachte luister ik naar haar schreeuw ik lopen daar en het water was someway bladerde naar ontzettend warm, maar het was Stilla € | Het wasnâ € ™ t zoals het drinkwater net had ingesteld, had de knop omgedraaid maar ze hadnâ € ™ t draaide en het was haar te branden. Ze was ernstig paars. ‘ Binnenkort kort na de 1e spookachtige gezicht Miley verklaarde dat ze ervaren een ervaring met ghost het appartement zelf ‘ Naar tevoren voelde ik dit, ik beschouwde ik had een kleine jongen zitten op de gootsteen bekijken me eens een douche bekeken, dus ik voelde me echt bang. daar zat ik de volgende avond en het is mogelijk Iâ € ™ m gek, maar ik kon zweren dat ik kon zien dit kleine jongen zitten op het aanrecht, schoppen zijn voeten. ‘ Veel spooky incidenten Lopende gaande dat opgenomen onverklaarbare gebeurtenissen van dit soort als deuren en ramen naar huis openen en sluiten op hun hebben . ‘Ik zal nooit blijven er nog maar eens op elk moment,’ Miley genoemd. ‘Liam [Hemsworth] had een kennis, mijn moeder had een ontmoeting, hebben we allemaal ervaren deze gekke ervaringen en het was angstaanjagend.’ De schandalige angstaanjagende incidenten loopt op, totdat op een dag het huishouden begon het uitvoeren van een weinig te onderzoeken en ontdekt de man en zijn zoon die zo snel in handen van de bakker wiens echtgenoot is overleden. Dus het was gewoon de zoon en de vader die er leefde in de bakkerij, en dan de vader stierf, en de zoon was nog steeds voorbehouden aan te verkiezen boven de bakkerij. ‘Ik dacht dat ik het zien van de zoon. Iâ € ™ m niet eens een grapje, ‘zegt Miley Cyrus. Denk je Miley Cyrus ‘spookachtige ervaring verhaal, of heb je het gevoel dat ze zich verbeeldde, of het raken van de salvia bong een weinig veel te uitdagend? Studie aanvullende informatie in dit artikel. Abonneren op deze pagina en kijk @ PopCultExaminer op Twitter voor al het nieuwste nieuws.

Category: Horloges

Comments are closed.