Meest effectieve GPS voor Werking | Meest effectieve Operating Horloges

komen door zelf een GPS Managing Enjoy

GPS werkt horloges zijn snelle start te zijn van de zal moeten accessoire voor de huidige dag loper hebben. Verkrijgen uit hier die vier optreden op de top. Het maakt niet uit of u een echt serieuze concurrent of gewoon wegrijden uit, een van de belangrijkste voordelen van joggen over andere geeft van lichaamsbeweging is dat het helemaal geen kosten. Ok, kunnen er enkele uitgaven betrokken zijn, functioneren schoenen bijvoorbeeld of als je kritisch, waarschijnlijk een lidmaatschap van een werkende club. Het punt is, als je voelt als een te bedienen kun je gewoon je schoenen aan en gaan. Dus, waarom niet omgaan met jezelf om een ​​GPS joggen observeren. Report je momenten, snelheid, lengte etc.. Hou van je bedienen zonder de moeite van het onthouden van cijfers of onthouden om die stilstand knop toeslaan op het einde van een race om een ​​nauwkeurige tijd te melden. Met een GPS lopende check out kunt u zelfs plot uw route op een kaart! Dit alles met uit te hoeven de wiskunde zelf te doen. Er zijn veel beheer van horloges die er zijn passende nu, maar dat is de beste GPS voor het werken? De twee belangrijkste spelers op de GPS functioneren uitzicht markt zijn Garmin en Timex met Polar ook in de running … rechtvaardiging voor de woordspeling! Hieronder zijn enkele van de beste GPS-horloges voor hardlopen.

Garmin Forerunner 305 (met hart hoeveelheid bijhouden)

Garmin weten wat ze ondernemen als het gaat om navigatie en GPS technologie. Dit is ook legitiem dat hun GPS lopen horloges. De Garmin Forerunner 305 is door verschillende lopers gehouden als de beste GPS check out voor de bediening. Het is toch fantastisch prijs voor geld veel te. Het heeft een opmerkelijke structuur die de GPS-antenne binnen component van de polsband bevat. Dit maakt een grotere GPS teken, vergrendeling op satellieten veel meer bekwaam. Dit zorgt ervoor dat het apparaat draagt ​​op om te werken in een breed scala van plaatsen, bijv. beboste of ontworpen up locaties. Neem daarbij de draadloze hart lading in de gaten houden met zijn zachte, ontspannen borstband en je hebt een complete deal voor het onderwijs en voor het bewaken van je ontwikkeling. Er zijn geen extra apparatuur nodig (voet pods, etc.) als de Garmin horloges verschijnen in een enkele eenheid. Een glasheldere winst meer dan andere mensen.
De Forerunner 305 is uitgerust met de Garmin Training Center software. Hiermee kunt u een verbinding het genieten op een computer systeem of MAC via USB op uw opgeslagen informatie te downloaden. Op uw gemak kunt u het analyseren van uw vooruitgang van interactieve grafieken, tabellen en kaarten. U kunt gewoon in kaart uw lengte, situaties, hart-lading, routes en aanzienlijk extra. De software zal u toelaten om uw informatie over kaarten en satellietbeelden toepassen van de wil van Google Earth over elkaar. Bij normale tijdstippen check this out registers uw GPS-positie, samen met de juiste feiten. Eigenlijk gewoon op elke plaats samen uw route en zal uitgebreide details op uw lengte, tijd, hart-lading, energie verbrand, zelfs uw top eerder genoemde zee graad. Dit is echt een briljant stukje pakket! Dit horloge heeft een enorme, ongecompliceerde te gaan door tentoonstelling met goed gebouwd knoppen. Elke maken dit moeiteloos te bedienen voor de duur van een run. Iets andere personen met kleinere shows afwezigheid. De 305 is h2o resistent, zodat alle temperatuur gebruik
Afmetingen:.

 • 2.Een ‘x 2.seven’ ‘

  (5,33 x 6,86 x one.78 cm) Show:

 • (1.three’ x 0,7 x .. acht ‘of 3,3 x 2 cm)

  Vet:

 • 2,72 oz (zevenenzeventig g)

  Batterij dagelijks leven:

 • 10 uur

  U zult meteen zien dat dit waarnemen is kleiner dan de 305 en het lijkt een ton veel meer als een regelmatige check out ook. Hij weegt minder dan de 305. Dit kan goed uw keuze zijn, met name indien zijn je bent van een verkleinde bouwen met een kleinere pols. De 405CX lijkt niet uit positie in elke werkdag gebruik, terwijl de levensduur van de batterij is niet die van een frequente pols controleren. batterij dagelijkse leven is gedocumenteerd als twee maanden in het vermogen besparen wijze en acht enkele uren met GPS ingeschakeld. De 405CX heeft een kleinere show met een aanraakgevoelig bezel, waardoor eenvoudige bediening van de functies van het horloge. De 405CX drinkt ook waterbestendig, waardoor het aanvaardbaar voor alle temperatuur situaties. Veel lopers voorstander van een grotere show die veel gemakkelijker door te bladeren een te bedienen. De bijgeleverde attributen van de 405CX worden weerspiegeld in de verkoopprijs. Dus, als je gemotiveerd worden door de moeite waard voor geld en lagere tarieven , misschien is de 305 is voor u
  Verhoudingen:.

 • 1.88 ‘x 2. achtenzeventig ‘x 0,646’ (4.eight x 7,1 x 1.Six cm)

  Bewijsstuk:

 • een .06 ‘(2.seven cm) diameter

  Vet:

 • two.11 oz (60 g)

  Levensduur batterij:

 • 2 maanden in elektriciteit te besparen modus acht uur in het onderwijs methode

  Timex Ironman World wide Trainer

  Verschillende werken horloges op de huidige markt vandaag de dag gebruik maken van GPS, net als Garmin, maar bieden het GPS-signaal via een extra apparaat of werken pod vastgebonden aan de arm of aan een schoen. Dit zal hen veel minder handig te maken. Met de Garmin horloges eerder vermeld, je zet hem op en ga. Niettemin, de Ironman Worldwide Coach bevat GPS binnen het uitchecken en toch slaagt erin om een ​​slanker, veel interessanter toestel dan tal van alternatieven zijn. Nog een andere mededinger voor de beste GPS voor het beheer. De Ironman Global Coach heeft ook draadloze ANT + technologische innovatie, zodat een naadloze connectiviteit met extra extra’s zoals een hart last waarnemingspost voor een uitgebreide beoordeling van uw rendement. Als een sportieve, uitstekende lijken en echt voelt is wat je bent net na dan is kan eventueel de GPS functioneren observeren voor je. Het display is anders dan de sommige anderen veel te. Het kan maximaal vier specifieke sets van de feiten op een bepaald moment, dat wil zeggen tempo, tijd / breken, lengte, hart vergoeding. je hebt een hogere totaal van informatie aangeboden op slechts een keer dan diverse andere horloges zorgen voor. Nogmaals, de Timex GPW horloges verschijnen met programma voor grondig onderzoek van situaties, routes, hoogte, lengte en ga zo maar door. Details overdracht opladen via een USB-kabel. < / p> De Ironman International Trainer is het drinken van water resistant tot 50m kan dus onder drinkwater worden toegepast. Toch is er geen informatie opgenomen onder oppervlakte van het water en het kijken terug naar een eenvoudige Liquid crystal display tijd toont. Het is volledig configureerbaar en een van de geweldige functies is om een ​​hart-prijs focus op het onderwijs in te stellen. Je kunt later analyseren hoe lang je in een bepaalde hart vergoeding zone.
  Verhoudingen:

 • zesenvijftig x 64 x 18mm

  Display:

 • 33 x 20mm <

  / ul> Levensduur batterij:

 • uit 15 verschillende uren in hele GPS methode tot 12 dagen in de tijd enige methode

  Polar RS800CX

  Polar leiders zijn geweest in het hart rekenen controleren marktplaats voor jaren Veel sportscholen eigendom loopbanden en fietsen maken gebruik van polaire apparatuur zodat je hopen dat ze weten dat hun spullen Het is een schande, hoewel, dat met deze visie de GPS-signaal wordt geleverd door een optioneel accessoire -.. de Polar G3 GPS sensor TM , aangeboden apart. Dat gezegd, het observeren alleen is goed ontworpen en schijnt erg goed te zijn. Een ander goed opletten of beeld is een ding om te overwegen . Andere apparatuur inhouden:

 • cadanssensor
 • fiets snelheid sensor
 • foot pod

  Terwijl deze visie misschien uw selectie als de ideale GPS voor running, de Polar RS800CX is een geweldige allrounder en kan worden gebruikt in een heel scala van sportieve activiteiten Het heeft een aantal van de reguliere opties en documenten die het meest van de gegevens die u zou moeten hebben. – tijd, lengte, snelheid, energie en met de GPS accent documenteert spot zo effectief. Het is het drinken van waterbestendig tot 20 meter, zodat u gebruik maken van onder alle weersomstandigheden worden zo perfect als hieronder H2O om te zwemmen. Zijn batterij bestaan ​​uit voert de overgrote meerderheid van andere GPS-horloges, maar is de extra grote verkoopprijs tag gerechtvaardigd

  Verhoudingen:?

 • 5.eighty vier x 5.84mm

  Lichaamsgewicht:

 • negentig nine.22g

  batterij dagelijkse leven:

 • Gemiddelde van 1 jaar (1 uur / dag, zeven dagen / week) < / li>

  Final Thoughts On The Finest GPS Voor het bedienen van …

  merendeel van de meest effectieve GPS-horloges voor joggen integreren populair functies en leveren heel veel wat je moet hebben als een hardloper. Veel minder dure soorten bieden genoeg voor een basis te genieten, maar laat een ton ideaal te zijn en je teleurgesteld met het stadium van de gegevens bewaard zou zijn.

  De meeste GPS functionerende horloges worden geleverd met software die u toelaat om de kennis over te dragen aan een huis laptop of computer of een ander compatibel systeem voor diepgaande analyse. Dit is echt een prachtige aanvulling op elke les regime.

  Vooruitlopend op het krijgen van een werkende blik op je echt alleen de achtervolgende problemen te maken van de toonaangevende horloges op te bieden:

  1. Rate
  2. Grafische en visuele aantrekkingskracht < / li>
  3. Meet-en lichaamsgewicht
  4. Afzonderlijk GPS-apparaat of gemaakt in GPS

   Category: luxe horloges

 • Comments are closed.