Mazda Motorsports kondigt Mazda6 Skyactiv grondig reinigen-Diesel automobilisten voor Rolex 24

Mazda Motorsports verklaarde vandaag personeelsbestand en driver line-ups voor de 2013 Rolex 24 op Daytona, waar het bedrijf zal op zoek gaan naar haar vierentwintigste klasse versterking bij de meest beroemde endurance race in de Verenigde Staten. Mazda groepen zal racen in een volledig nieuwe Mazda6, aangedreven door de geheel nieuwe SKYACTIV-D opruimen dieselmotor, in de nieuwe GRAND-AM GX natuurlijk.

â €, Wij € ™ re blij om een nieuw hoofdstuk van Mazda Motorsports geschiedenis te beginnen met de race debuut van onze volledig nieuwe Mazda6 raceauto, gerund door onze all-nieuwe-uitgang gecentreerd SKYACTIV-D opruimen dieselmotor. Onze lange tijd technische minnaar, Speedsource, heeft ertoe geleid dat de technische vooruitgang van het programma in de hand met de ingenieurs van Mazda in Japan en de VS, â € beroemde John Doonan, motorsport directeur, Mazda North American Operations. â € œSpeedSource in Daytona zal worden vergezeld door Freedom Autosport en Neem een ​​kijkje op FLORIDA Racing / Speedsource / Yellow Dragon Racing. Onze chauffeur line-ups leiden tot een talentvolle mix van jeugdige geweren en veteranen, die allen uit de uitgebreide Mazda household.â €

 • Speedsource # 70: Jonathan Bomarito , Marino Franchitti, James Hinchcliffe, Tom Langdurige en Sylvain Tremblay. Tom Extended voegt zich bij de 2012 Speedsource Rolex 24 GT driver line-up
  • Ga naar FLORIDA Racing / Speedsource / Yellow Dragon # 00:. Joel Miller, Tristan Nunez, Spencer Pigot, Yojiro Terada, en Tristan Vautier. Terada is van studierichting de veteraan Mazda racer die heeft deelgenomen aan veel meer dan twee dozijn 24 Uur van Le Mans races. De anderen zijn allemaal racers die hebben opgedaan kampioenschappen in de MAZDASPEED Motorsports Ladder en de Mazda Highway to Indy
 • Flexibiliteit Autosport # 25.: Andrew Carbonell, Tom Langdurige, Rhett Oâ € ™ Doski en Derek Whitis. Vrijheid Autosport heeft een succesvolle werknemers in de Continental Tire Challenge met Mazda geweest. Ze zijn overbrengen als een uitgebreid team.
 • De aanvankelijk van de auto’s en vrachtwagens zal zijn publieke debuut op de â € œRoar Net voor de 24a € neem een ​​kijkje op sessie op de Daytona Global Speedway op 4 januari-zes, 2013

  De # 70 auto zal ook op de North American Worldwide Vehicle Show in Detroit

  De Rolex 24 uurs race is 26 januari.. – 27, 2013. Teams en bestuurder paringen voor de afwerking 2013 Rolex GRAND-AM hele jaar zal op een later tijdstip worden ingevoerd.

  Hoewel Mazda verwelkomt Vrijheid Autosport en Yellow Dragon Racing aan de Mazda6 familieleden, twee andere groepen zijn in het gaan andere plaatsen in 2013.

  ‘We willen iedereen bedanken Dempsey Racing en Personeel Sahlenâ € ™ s voor het racen met Mazda deze eerdere handvol jaren. Beide groepen aanzienlijk bijgedragen aan verworvenheden Mazdaâ € ™ s in de GRAND -AM-serie, door onze Leveranciers GT Championship gemarkeerd in 2010. De twee groepen scoorden GT-klasse overwinningen, â € gewezen John Doonan. â € œWe willen absoluut iedereen op Dempsey Racing en Groep Sahlenâ € ™ s grote prestatie in 2013, en sectie wij als vrienden. We kunnen eventueel toch samen aan lange termijn toepassingen in de vele jaren vooruit, en WEA € ™ ll meestal verwelkomen hen terug naar de Mazda huishouden moet maken perceptie voor even van ons. ‘

  < p> Mazda is de nummer een merk voor weg-racers in heel Noord-Amerika. Honderden Mazda aangedreven grassroots racers strijden in veel klassen met de SCCA en NASA benadrukt door Spec Miata, de worldâ € ™ s grootste spec cursus met boven 2, vijfhonderd auto’s gebouwd. In 2006 erkende Mazda de MAZDASPEED Motorsports Development Ladder naar racers te helpen bij de verhuizing als een gevolg van de gelederen. In 2010 werd dit uitgebreid met de Mazda Straat betrekken bij Indy. Essentieel om Mazdaâ € ™ s prestatie is strategische partnerschappen met de Skip Barber Racing University en Mazda Raceway Laguna Seca.

  MAZDASPEED Motorsports wordt beheerd door Mazda North American Operations (MNAO). MNAO heeft zijn hoofdkantoor in Irvine, Californië, en houdt toezicht op de verkoop, marketing, elementen en client services assist van Mazda auto’s in de Verenigde Staten en Mexico door middel van praktisch 700 verkopers. Functies in Mexico worden beheerd door Mazda Motor de Mexico in Mexico-stad.

  Klantgegevens kunnen worden geïdentificeerd op www.mazdausa.com en volgers kunnen de actie te observeren op facebook (Mazdaspeed Motorsports).

  worden gegarandeerd in te schrijven op de West Palm Seaside Motorsports Examiner, en blijven houden observeren van uw meest geliefde racers. Als u een motorsport liefhebber zou kunnen zijn, en weet van een partij, medewerkers, of man of vrouw wilt u zien geprofileerde, vergeet niet om laat mij weten . Ook, zorg ervoor dat u zich aan mij op twitter, en onderzoekt mijn inhoud artikelen over regionale uitjes, HOAs, verkiezingen, en eetgelegenheden.

  Category: sporthorloges

  Comments are closed.