Maryland getuige horloges onbekend zachte beklimming van vloer bedrag

een Maryland getuige bij Adelphi opgemerkt kijken naar een eenzame zachte opstijgen verticaal ‘kaarsrecht 90 levels’ in onmiddellijk tempo en dan verdwijnen, in overeenstemming met 26 november 2012, getuigenis van het Mutual UFO Gemeenschap (MUFON) getuige-aangever van databases . De getuige stond buiten op ongeveer 7:. vijfenveertig uur op 25 november 2012, het omgaan met zuidwesten wanneer het licht-gewicht was aanvankelijk gezien ‘Een witte zachte opgevaren snel en geruisloos op een niet bekende afstand in de hele laan begeleiden het huis van mijn buurman, ‘de getuige verklaard. ‘Wat ik ontdekte in het bijzonder was hoe recht en schietlood pad van het object was. Een rechte-als-een-pijl, en schijnbaar negentig-diploma verticale klim. ‘ Het liet geen pad helemaal. Ik 1 zag het bij dertig graden eerder genoemde tuin van de buren en bekeken te verhogen tot zestig graden en verdwijnen. Ik was ook getroffen door zijn snelheid. Ik kan niet met zekerheid zeggen wat de lengte van mij was – iets van een tot vijf mijl ‘ Geen foto’s of films zijn betrokken bij het verslag MUFON, dat werd ingediend op 26 november 2012 De bijeenkomsten. bleek op november vijfentwintig, 2012. De over prijzen zijn bewerkt voor de duidelijkheid. Adelphi is in Prince George’s County, MD, inwoners 15.086. Maryland is een huidige UFO Waarschuw vijf ranking, met een lagere hoeveelheid . UFO-waarnemingen nationaal Maryland had acht verhalen in oktober 2012 – de 22e hoogste meldpunt terwijl Californië ervaren negenenzestig verhalen -. maximaal rapportage staat in het land U kunt veel meer aspecten over andere niet lezen lang geleden gevallen gemeld bij de UFO Examiner eigenschap website. Het wordt vast te houden aan de onbewerkte rapport met MUFON ingediend. Zorg ervoor dat je handhaven intellect dat de meeste UFO-beoordelingen kan worden gedefinieerd als iets normaal of kunstmatige . Als Maryland MUFON State directeur Don Borton onderzoekt en rapporteert terug op deze omstandigheid, zal ik een update vrijgeven. Zorg ervoor dat u melden UFO oefening om MUFON.com. 25 november 2012, zeven :… 45 uur, Adelphi, MD – kaarsrecht 90 diploma verticale stijging snelle snelheid en verdween toen viel me zo ongelooflijk vreemd, dan vecht van motivatie te vergeten Situatie 44.160 <.. p> In de buurt van 7:45 stond ik voor mijn woning, worstelend met Zuid-West en zag een wit licht stijgen snel en geruisloos naar een onbekende lengte, de hele straat achter mijn buren thuis. Wat ik ontdekte in bepaalde werd hoe recht en schietlood de objecten weg was. Een rechte-als-een-pijl en seeminly negentig graden verticale stijging. Het liet geen spoor helemaal. ik om te beginnen met zagen het bij dertig graden in de tuin van de buren, en zag het verhogen tot 60 niveaus en verdwijnen. werd ik ook getroffen door zijn snelheid. ik zijn niet in staat met zekerheid te zeggen wat de lengte van mij was … iets van een tot 5 mijl?? Direct na merkte ik het, ik voelde me een beetje geschrokken Het was niet als iets helemaal Ive gevonden voor Het bleek onverklaarbaar, en dus in aanmerking komen als een UFO, maar later moest ik ter bestrijding van af een verlangen om te kijken alles over -.. die lijkt oneven, om de reden dat Ive altijd gewenst om een ​​UFO te zien. ik eigenlijk vergat het tot laat gisteravond, en dan moest een punt van herinneren het …… dat substantiële mij eruit ziet.

ik leven in een ruimte die soms telt wit lookup lichten voor atletiek gelegenheden. Mensen lampen hebben een balk en bewegen karakteristiek in vegen bogen. De zachte ik zag was erg weinig als dat. Gewoon Een laatste factor die minderjarig is gênant om bestaan ​​uit:.. Ik las een abnormale peep-peep audio overkant van de weg al snel nadat het licht verdween Het was ongeveer veertig niveaus op het moment – ook koud voor insecten of kikkers ik verhuisd te krijgen een veel beter perspectief, en verfrommelde sommige bladeren, op welke positie de lijken gestopt. Ik was buiten het behalen van mijn kat in op het moment dat ik zag het licht-gewicht. Mijn kat was bang voor mij in eerste instantie , en ik heb nooit iets van gemerkt hem handelen als dat van tevoren. De volledige aflevering is bizar, met een cluster van vreemde aspecten aan, die helpt me geneigd om het gevoel dat ik heb zonder twijfel iets zien raar … en toch, ik wil nog steeds de volledige zaak af te doen als nonsens.

Category: mannen horloges

Comments are closed.