Man kijkt Goede vrienden voor 84 uur rechtdoor

Dumbass Steve Misiura (Foto: vrienden-a-thon.com)

Een 31-yr-verouderde man in Londen genaamd Steve Misiura keken alle 238 afleveringen van Mates in een non-stop marathon. Dat is vierentachtig enkele uren van Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe liefdevol, bestrijding, en consumeren espresso. Hij brak de hele wereld geschiedenis voor het bekijken van tv-set, die was 72 uur aan een stuk. Misiura noemde hij leed misselijkheid, buik krampen en hallucinaties door de Buddies-a-thon, die in staat zal stellen te betalen uit zijn vergoedingen voor het uitvoeren van de universiteit. ‘Ik begon te hallucineren, ‘noemde hij. ‘Ik was aan te geven met mijn maatje, ‘Wat er werkelijk gebeurt op dit gebied? De muur behoudt verdwijnen.’ ‘Ik was ook het verkrijgen van vrij ijlen en niet herkennen van wat ik aan het uitvoeren was, maar het hielp dat elk uur was ik het bijwerken van mijn foto log. ‘ Misiura opgeslagen een site genoemd Mates-a-thon.com zijn hele beproeving Hoe hij erin geslaagd om op hetzelfde moment componeren, krijg pics, en observeren Tv. set op het exacte tijdstip is verder dan ik.