Longines Leer Collectie Zwitserse geautomatiseerde horloges Overzicht

Pak Collectie

Longines Master selectie toont kwesties van het merk in een vertrouwd Longines package deal van eclectische kosmopolitische geest. Om elke extra complicatie, is er een bijpassende complicatie van stijl en design – in andere zinnen, het soort harmonieus resoneert met het materiaal Alle Master selectie horloges bevatten puur mechanische automatische bewegingen kalibers dat ongeveer twee keer te verstrekken. van reserve elektriciteit. In termen van structuur, de collectie met name berust op blad vormige armen, meestal vervaardigd uit geblauwd staal, en klassiek gebouwde ronde situatie met compacte lugs.

Style

De uurwerken onthullen occasionele Breguet en Girard-Perregaux invloeden. Dit zijn twee van de oudste en meest gerespecteerde Zwitserse horloge maakt beide even gegenereerd markt verschuiven innovaties, in stijl en design (waarbij de blauwe handen en de uitgebreide guilloche bevatten), maar ook in de machinebouw. ​​

Model en wijzerplaten

Het is echt geen toeval dat om de Grasp Collection profiteren – Longines ‘uurwerken apex, bij wijze van spreken – de Zwitserse merknaam uitwisselingen suggesties met deze reuzen. Het bedrijf stelt alleen al door het mengen van kennis standaard elementen, waarvan sommige honderden jaren in de schepping geweest, met zijn unieke gezichtsvermogen van hedendaagse uurwerken. Het is interessant op te merken dat Girard Perregaux zijn begonnen met het hervormen van hun model in de richting van aa veel meer wereld en modieuze indruk, zoals sommige van de Wall Road indruk horloges tentoonstelling. Toch GP houden een bepaalde lucht van radicale exclusiviteit, terwijl Longines tevreden tot spanningen hun openheid en warmte van design In de individuele, het eclecticisme van composities wijzerplaat is moeilijk te negeren:. Het assortiment biedt horloges met wit , crme, zwart, bruin en roze wijzerplaten, versierd met Arabische of Romeinse cijfers, en gelakt of verfraaid met een barleycorn monster. De expressieve, aantrekkelijke lettertype van de cijfers (juxtaposing dik en haarlijn-dunne stammen) echo’s van de Artwork Deco stijl en design-beweging

Complicaties

Deze regel bevat de volgende onderwerpen:. Kalender, maanstanden, chronograaf, GMT / planeet tijd indicator, twee keer, en dag-datum. Het model blijft het echt zijn type in het brengen van de problemen in het dagelijks leven:. Flexibiliteit en eclectische mixen om een ​​perfect uitgebalanceerd mechanisch instrument te verkrijgen Longines niet beperken door zich aan een specifieke manier van aanduiding van de uit te voeren plaats, een bepaalde genieten de feiten werken met een uurs weergave scherm (als Patek Philippe observeren zou), hoewel nog een ander zal het volledige nummer te gebruiken, maken gebruik van centrale kalender armen, vaak in een retrograde manier (als Breguet check out zou ). Sommige reserve elektriciteit indicatoren laten zelfs verre Jaeger LeCoultre referenties. Het is haalbaar, zelfs zo, dat lang erfgoed beide merken ‘opgegeven, wordt de verspreiding van structuur strategieën bleek in een twee-weg trend.

Supplies

Longines Lees Assortiment richt zich duidelijk op de acties , daarop in een redelijk beperkt assortiment van benodigdheden. De meeste horloges vormen een bescheiden maar sterk roestvrij staal situatie met een saffier kristal glas, en een bijpassende armband of alligator band. Meer uitgebreide (sieraden) versies, meestal verondersteld voor de meisjes, nemen diamanten, moeder-van -parel, en geel goud.

Category: sporthorloges

Comments are closed.