Longines La Grande Classique Zwitsers quartz horloges recensie

Waar DolceVita ging Italiaans, La Grand Classique de Longines gaat Frans. Longines La Grand Classique horloges attribuut een traditionele uitstekende cirkel of uitgebreid tonneau toestand, elk door gevoelige contouren geschetst. De spanning in dit assortiment is gebaseerd op verfijning en finesse De bezels zijn dunner, en zo ook de versoepeling van visueel kenmerk:. De indexen, de palmen, de situaties hen zelf. La Grand Classique is een groot-close sieraden en chic selectie met een krachtige gemeenschappelijke flair is het gemakkelijk extraverte Longines geest behoudt alleen met behoud van het grootste deel van de wijzerplaten wit.

Ontwerp en stijl

Waarschijnlijk is de meest intrigerende eigenschap van La Grand Classique de Longines is de manier waarop de nokken aan te sluiten op de instanties. Ze lijken alleen zijn gelegen in de nabijheid van de situatie waarschijnlijk vaste stof weg maar het gebrek aan duidelijke gespreksdetails resulteert in een verbluffend visuele impact. Dit is een bijzonder van de sterke details van deze collectie.

Een verder

Ontwerp een enkele is het gebruik van extra dunne indexen, Romeinse cijfers, en baton palmen, zinspelend op Vacheron Constantin Patrimonium horloges in meer dan een bepaalde manier. Het is moeilijk om te kiezen of dit is een bewuste verwijzing (potentieel was VC die de strategie geleend), maar door het gebruik van dit inrichtingsplan La Grand Classique de Longines geeft een alternatief voor de Patrimonium een ​​keuze die veel meer kosten-effectief, maar ook afkomstig van een erkende Zwitserse merk.

Mutaties

La Grand Classique de Longines horloges encase eenvoudige kwarts acties ( slechts een enkel ontwerp op dit moment in productie is uitgerust met een geautomatiseerde kaliber). De bewegingen ontbreekt of problemen, of zelfs een secondewijzer het concentraat strikt op standaard algehele look en reinigen minimalistische stijl en design.

Dames en Heren

La Grand Classique de Longines doesn ‘ t opgeven van mannen of van vrouwen stukken, en van tijd tot tijd is het echt moeilijk om te differentiëren. Heren horloges, roestvrij metaal of goud, zijn vaak meer substantiële, en kan alle extra’s in het algemeen opgeslagen voor ontwerpen van vrouwen op te nemen Dames horloges zijn mindere, en normaal gesproken extra uitgebreid:. Heel wat functie een ring van diamanten rond de wijzerplaat, en er is ook een schaars two tone variatie. Andere high-class producten bevatten moeder-van-parel en krokodillen riemen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.