Longines HydroConquest Duiken Quartz & ampAutomatic horloges Evaluation

Longines HydroConquest duikhorloges

Longines HydroConquest is een verzameling van mannen duikhorloges uitgerust met een gevestigde gespecialiseerde hulpprogramma bescherming De meest opmerkelijke functies van de HydroConquest omvatten. waterdichtheid tot 300 meter, een unirotational omlijsting en een geschroefde kroon met een laterale veiligheid. De handen, de indexen en de buitenmaatse cijfers zijn bekleed met een lichtgevende inhoud, om de leesbaarheid te verhogen in donkere onderwater omstandigheden.
In zinnen van visuele aantrekkingskracht, Longines HydroConquest horloges lijken enigszins de fundamentele Rolex ontwerp en stijl, maar zijn extra visueel uitgebreid: de punten en de indexen gemengd creëren een fascinerend patroon van de beweging, lijkt onderwater beelden van een vol met mariene levensstijl rif. Zoals gewoonlijk, Longines aandringen op het presenteren van een gezellige en minzame foto.

Sportactiviteiten Assortiment

Longines HydroConquest toetreedt Conquest, GrandeVitesse, Longines Admiral, en Sportactiviteiten Legends naar soort van het merk atletiek horloges afdeling. Elke individuele lijn was bedoeld om een ​​andere reden HydroConquest, zoals de identiteit inhoudt, werd opgericht om het aquatisch diepten te veroveren, en is een verzameling van duikhorloges.
Technische specificaties omvatten de gewezen drinken waterbestendigheid, de enige directionele draairing (om het te vermijden uit weer terug en verwarrend de duiker als de resterende onderdompeling tijd), beschermde armband (vouwsluiting) en H2O beperkt kroon en case-weer terug. Een bijkomend aspect basisveiligheid bevat zijdelingse veiligheid van de kroon met twee lippen

Style

HydroConquest horloges weer een normale duiken kijk op esthetiek:. Diep zwart of blauwe wijzerplaten, met grote oversized wit merkers verspreid over de ervaring en de bezel. Deze kleur van plan genereert een krachtige visuele onderscheid dat is absoluut cruciaal in donkere omstandigheden. De variaties witte wijzerplaat, als gevolg daarvan, zijn de chic producten in deze collectie, en zijn veel meer mode dan nut georiënteerd. Aanvullende layouts voorzien van een two-tone variatie, en een schaarse vrouwelijke model met moeder -of-pearl wijzerplaat en diamanten ingelegde bezel. Naast een paar versies (momenteel in productie) afgestemd met een rubberen band, het de overgrote meerderheid van HydroConquest horloges komen in geluid roestvrij staal.

Motion

Longines HydroConquest is een mechanisch flexibele lijn van horloges, waarin beide even kwarts en mechanische kalibers. Problemen nemen dag en chronograaf verklaren dat dagen duiken zal vaak blijken te zijn als seconden.

Category: luxe horloges

Comments are closed.