Longines Heritage Zwitserse Geautomatiseerde Vintage horloges Overzicht

Erfgoed

Longines Heritage assortiment toont sterke Vacheron Constantin Malte en Vacheron Constantin Patrimonium visuele referenties. Net als deze collecties, Erfgoed horloges te gebruiken dauphine vingers, en huur bijpassende scherpe indexen, een of verdubbeld. De indexen kijken naar het zwaard gevormde vingers pareren, het ontwikkelen van een interessante visuele interactie daarom is dit zo’n effectieve ontwerp. Alle Longines Heritage horloges bevatten puur mechanische geautomatiseerde kalibers met boven de veertig enkele uren van elektrische gangreserve. Basic, klassiek elegante ronde omstandigheid herhaalt de Master Selection stijl.

Layout

Naast de originele wijzerplaat steekproef van dauphine palmen (meestal beveiligd met Superluminova) en haaientand indices, Longines Heritage is gebaseerd op een eenvoudig ontwerp-regeling: zwarte alligator band, en een stalen scenario roestvrij staal of goud, rose of geel De nadruk op het gebruik van lederen riemen is niet incidenteel.. Zoals gesuggereerd door de titel, functie deze collectie is Longines waarden te behouden en te ondernemen die de bedoeling om de consument. Riemen, met name zwarte soorten, dragen de aura van aangepaste veel veel juister dan armbanden. De mix van de poriën en de huid en metallic genereert een gevoel van gemak en comfort dat de lopende eeuwenlang heeft. Het dragen van dit soort uitzicht roept een gevoel van zitten genesteld in een ontspannen leren bank.
Een andere opvallende verbetering is het verlaten van de arena structuur, precies waar bezel en wijzerplaat configuratie maakt het gezicht gebied van het kijken naar lijken op een podium. Echter sommige versies (de extra moeilijke) houden de arena, meest verlaten het theater, de presentatie van een zeer eenvoudige wijzerplaat betrouwbaar met traditionalistische ambities van de collectie. Longines Heritage echt niet zo veel als Vacheron Constantin behorende gaan het variëren van problemen. Chronograaf, kalender, dag, datum en bestaat uit de onderwerpen in deze lijn, de meeste van hen te concentreren in twee stijlen. Datum opening reist 12:00-06:00 in opvallende variaties slechts een horloge levert een analoge dag indicator, het aanbrengen van een halve maan (vrij moslim beïnvloed) centrale kalender de hand.
De componenten van roestvrij staal, goud, alligator huid en Hesaliet glas (de een enkel gebruik gemaakt van in Omega Speedsmaster ) als vervanging van de gemeenschappelijke saffier kristal.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.