Longines Conquest Keramische Duiken Atletiek Horloges Evaluatie

Conquest, Raadselachtige Assortiment

Longines Conquest horloges onderneming een scherpe sport lijkt dat fuseert klasse met een doelgroep Er zijn een aantal opmerkelijke opties over deze selectie:. bevat het keramiek, een ongebruikelijk product in uurwerken (een specialiteit van Rado horloges ), en geeft het een een van een soort visuele modulariteit, de plaats van de ring, de lippen, de armband en de wijzerplaat opdagen om onafhankelijk te zijn, nog steeds op een bepaalde manier te harmoniseren tot een samenhangend en redelijk ongrijpbaar observeren. Zeker, Longines Conquest is het merk de meest raadselachtige assortiment

Structuur

Longines Conquest horloges zeer zorgvuldig fuseren keramiek met rubber of roestvrij metaal, het importeren van een flink aantal sportieve mogelijkheden van HydroConquest:. De basis dial structuur (chronograaf subdials, indexen corporatie, armen), en de zijdelings gewaarborgd kroon.

materialen

Wat kan heel goed hebben bleek een onsamenhangende verzameling van kenmerken zijn, naar voren als een verzekerd, goed uniform en onpartijdig stijl die heel gemakkelijk naar het idee van atletische klasse Longines Conquest is ook opmerkelijk voor zijn abnormale tweekleurige mengsel:. grijs en zwart, maar dan wit en goud. Grijs versterkt de dimensie van de thriller die zwarte brengt vaak om het display, het maken van een zichzelf onderhoudende dim oogopslag deze horloges een zwarte magiër, als je wil. Ongeacht de nadruk op lijkt, Conquest behoudt ook enkele essentiële opties van een snoekduik observeren: het drinken waterdichtheid tot 300 meter, en lichtgevende wijzers en index markeringen

Meisjes en Heren

Vrouwtjes Conquest horloges zijn kleinere in afmeting, en typisch. betrekken diamanten (ingelegd op de randen), en moeder-van-parel (op de wijzerplaten). Deze types in goede staat zeer goed in de atletiek luxe klasse. De meest fascinerende dames uurwerken, niettemin, zijn de minimum ingericht soorten individuen waarin de keramische bezel is ontvangen room om indruk te maken, en de diamanten enige merk de uren. De gladde keramische bezel verrassingen door zijn minimalistische oppervlakte, het ontwikkelen van een psychologisch intensieve micro-ecosysteem.
Heren Conquest horloges zijn groter, en zet je automatische acties, terwijl verkleinde vrouwelijke uurwerken nemen Longines in -residence ontworpen kwarts kalibers. Thema’s zijn dag en chronograaf.

Category: mannen horloges

Comments are closed.