Longines Admiral & ampSports Legends Automated Horloges Evaluatie

Gecategoriseerd als reiziger Longines Admiral selectie assembleert trekken van duiken, racen, en typische nut sport uurwerken. De horloges element een gevestigde kracht knoppen voor de chronograaf complicatie (toetsen upgrade naar een extra moderne look in vergelijking met GrandeVitesse retro-stijl), het handelsmerk oversized 12:00 marker, en een tachymeter schaal op de ‘arena’ partities.
Deze lijn kan een aantal valkuilen te nemen door de integratie van vele soorten vingers voor de verschillende timers. Het is echt een bijzonder aanpasbare verzameling in omstandigheden van stijl en design: sommige soorten lijken HydroConquest items, terwijl vele anderen oppervlak extra dicht bij GrandeVitesse Eindelijk, het assortiment van zichtbare functies en beweging functies beslist de Longines Admiral. als sportieve activiteiten toevallige verzameling.

Eigenschappen

Longines Admiral horloges zijn echt Yacht timers. Op de een hand, ze alle beveiligingsfuncties van de duikhorloges bezitten:. Schroef in kroon, H2O weerstand (honderd meter), grote verlichte cijfers en handen, en bescherming riemen & ampbracelets Aan de andere kant, de tachymeter schaal zou ronduit Admiral een h2o autosport horloge (toch waarschijnlijk niet zo uitgebreid als sommige Corum professionele timers) producten maken whithout de schaal kan doel zeilen horloges. Een 2e tijdzone op de ring definieert deze variaties als reis uurwerken.

Sports Legends

Longines Atletiek Legends is een bescheiden lijn van horloges inzetten voor het behoud van vroegere systemen en ontwerpen. Het bestaat uit 4 gemeenschappelijke horloges, allemaal vrij verschillende in design en stijl en de visuele aantrekkingskracht van hun status als basis is de meest voorkomende eigenschap. Een deel van de extra spannende visuele kenmerken behoren zaken als het gebruik van Breguet vingers, en de oprichting van een meer volwassen symbool variatie mechanische eigenaardigheden omvatten het gebruik van een intern draaien duiken schaal, een schilderachtig, barok kroon, een mechanisme dat het horloge synchroniseert met een radio tijd teken, en een vergelijking van de tijd complicatie.
Sportactiviteiten Legends zijn blijkbaar koopwaar collector’s. Deze nostalgische collectie laat Longines om zijn erfenis en uurwerken traditie bogen door te verpakken in retro zoeken, uitgebreide horloges met een aantal ongewone complicaties.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.