Liberty Autosport test nieuwe Mazda6 bij de voorbereiding van Rolex Sequence debuut

Onafhankelijkheid Autosport analyseerde de nieuwe nummer 25 Mazda6 met een SKYACTIV-D schone dieselmotor op Homestead-Miami Speedway op maandag 21 januari, in voorbereiding op hun GRAND-AM Rolex Sequence debuut in de GX cursus voor de duur van dit weekendâ € ™ s Rolex 24 at Daytona. Longtime Flexibiliteit Autosport drivers Derek Whitis, Rhett Oâ € ™ Doski, Tom Uitgebreide en Andrew Carbonell zal co-rijden de Mazda6. Het markeert het om te beginnen met de tijd dat alle vier de rijders de vergelijkbare auto hebben gedeeld. In werkelijkheid zullen ze nog steeds in onafhankelijke auto’s op vrijdag, wanneer de GRAND-AM Continental Tire Atletiek auto of vrachtwagen Probleem kicks met een two.5-uursrace. Zoals gebruikelijk, Whitis en Langdurige zal delen de nummer vijfentwintig Flexibiliteit Autosport Mazda MX-5, hoewel Oâ € ™ Doski en Carbonell zal in de nr. 26 Mazda. Dit weekend merken Carbonella € ™ s Rolex Sequence debuut, maar hij beweert wennen om samen te rijden met absoluut iedereen zal snel zijn. â € œEven wanneer we de twee Mazda MX-5 in the Street Tuner Natuurlijk, we praten over elk klein ding en bevatten elk ander in opstellingen en aanpak. Ita € ™ s bijna als WEA € ™ re in een specifieke auto op dit moment. Voor iedereen met elkaar is nu koel ita € ™ s als een echtgenoot en kinderen en we hebben doorgaans een fantastische tijd met elkaar. Ita € ™ sa geweldig team work.A € â €, Wij € ™ re echt aangevuurd over deze kans dat Mazda levert, â € staten arbeidskrachten mede-eigenaar Whitis. â €, Het is € ™ sa voorrecht om een ​​van de allereerste automobilisten zijn om naar de nieuwe Mazda6 racen in een totaal nieuwe koers. Mazda heeft een grote erfenis in de sport racen, en dit is een nieuw hoofdstuk door het aangaan van racen een diesel auto.â € Voor Flexibiliteit Autosport, dat nieuw hoofdstuk begonnen voor de duur van Mondayâ € ™ s nemen een kijken op Homestead. â € œDe auto liep absoluut perfect en we kochten een kans om te veranderen om de verschillen met een diesel motor, â € zegt Langdurige. â € œSpeedSource, die prepping de Mazda6, is het doen van werk nauw samen met ons zodat WEA € ™ re georganiseerd voor elk onderdeel van die in een 24-uurs race.â € â €, Dit is eigenlijk een stap vooruit voor de Onafhankelijkheid Autosport en WEA € ™ ll worden met een beroep op al onze ervaring in de collectie Continental Tire Mazda een krachtige compleet, â € staten Flexibiliteit Autosport mede-eigenaar Oâ € ™ Doski geven. â €, Wij € ™ re willen uit naar escalerende erkenning van de Gewonde Marine Semper Fi Fonds al door onze Rolex Sequence debuut op Daytona, als well. €

Liberty Autosportâ € ™ s erg eerste race op Daytona zal de GRAND-AM Continental Tire Sportieve activiteiten Car Probleem tijd opener op vrijdag, januari vijfentwintig zijn. De race begint bij een: forty 17:00 ET. Aanzienlijk minder dan 24 uur kort na die race eindigt, zal de bemanning de milieuvriendelijke vlag te nemen op hun debuut Rolex 24 at Daytona. Zie Vrijheid Autosport en de nieuwe nummer 25 Mazda6 beginnen de historische endurance race op zaterdag om 3: dertig uur verblijf voor 25 enkele uren van dekking op Pace Channel De Rolex 24 At Daytona, de prestigieuze periode-. opening evenement om de Rolex Atletiek auto of vrachtwagen Series, is gepland om te beginnen op zaterdag 26 januari op drie: dertig uur A-sterren bezaaide driver line-up uit de hele planeet zal de three.fifty zes mijl stratencircuit strijd in Daytona Prototypes, GT en GX-klasse auto’s voor een felbegeerde overwinning in de twee keer-rond-de-klok probleem. Tickets voor de Rolex 24 At Daytona zijn beschikbaar op het internet of door contact 1-800-PITSHOP . Tent tenting, alleen voor de Rolex 24, is nog steeds direct beschikbaar buitenkant Blijkt een en twee in de GEICO Park West Lot voor $ 20. Tickets voor de Budweiser Speedweeks At Daytona zijn die er op lijn of door contact op te 1-800-PITSHOP.

Volgers kunnen ook blijven worden in verband met Daytona Global Speedway op Twitter, Fb, Google+ en Pinterest voor de meest actuele informatie het hele seizoen lang.

Wees zelfverzekerd in te schrijven op de West Palm Seaside Motorsports Examiner, en houd observeren van uw favoriete racers. Als je een motorsport liefhebber, en weet van een functie, personeelsbestand, of bepaalde persoon u wilt geprofileerde zien, moet u sta mij weten . Ook worden gewaarborgd om me te observeren op twitter, en onderzoekt mijn posts over nabijgelegen uitjes, HOAs, verkiezingen, en restaurants.

Category: luxe horloges

Comments are closed.