Legitieme Rolex Kenmerken

Alle p legitieme Rolex horloges zijn verbazingwekkend forse gezien het feit dat zij zijn vervaardigd uit sterk goud, grote roestvrij staal of platina. Rolex replica, anderzijds, worden meestal aanzienlijk lichter vet.

authentieke Rolex armbanden zijn vervaardigd met backlinks gehouden met elkaar met grote verantwoordelijkheid schroeven in tegenstelling tot dunne pinnen ontdekt in veel valse variaties. Alle authentieke Rolex armband gespen ook kenmerkend voor een kleinere pin, gesloten op beide afwerkingen. Andere armband eigenschappen bestaan ​​uit een stempel op de binnenkant van de vouwsluiting, met het identificeren ‘Rolex’, omgeven door een reeks van gescrold stammen, en een lichte oneffenheden in dikte met one-way links dichter bij de zaak blijven dikker dan die mensen naar de gesp.

Op betrouwbare Rolex-horloges, afgezien van het ontwerp Oyster Quartz, de volgende hand functies een vegen, schoon beweging die teken ten laste van 5 tot acht keer per volgende. Dit wordt erkend als de Rolex Oyster Movement. Nogal wat Rolex replica element een tikkende 2e hands, of licht verbeterd fakes kan een schokkerig vertonen, vegende beweging.

echte Rolex horloges tonen puntige 2 minuten en palmen, met sport stijlen, dit soort als de Submariner en GMT bezit van een bolvormige dicht bij de kleine wijzer. Nagemaakte horloges, veel vaker dan niet, heb 2 en momentarmen met vierkante afwerking.

blik op het weer van het horloge. Alle betrouwbare Rolex versies hebben een hologram-gecodeerde sticker op de situatie terug dat het horloge referentieproduct variëteit en een afdruk van de Rolex Kroon embleem bevat. De enige uitzonderingen hierop zijn modellen sommige dames ‘ontwikkeld net vóór 1990, die was gegraveerd met ‘Unieke Oyster Circumstance door Rolex,’ en de Sea Dweller ontwerp, dat is gegraveerd met ‘Rolex Oyster Original Gas Escape Valve’ op de omstandigheid weer .

Rolex Cyclops lens, waarvan het kristal dan de dagen venster is bevestigd, vergroot de dag twee en een 50 procent situaties, waardoor eenvoudige bestuderen. In nagemaakte Rolex horloges, deze lens is over het algemeen niet zo effectief en wellicht niet worden gepositioneerd boven de datum van opening.

Category: Horloges

Comments are closed.