LED horloges voor Volwassen mannetjes

p Dit is een zeer algemeen genieten van dat onthult tijd in binaire structuur. Het heeft tien LED-lampjes op de wijzerplaat die bij elkaar meer zijn om te ontdekken uit de tijd. De bovenste rij van LED’s telt het uur, de onderste rij telt de minuten. De check-out is h2o bestand tegen tot honderd voeten en een adviesprijs van ongeveer $ 69 (vanaf 2011).

De Tokyo Flash Barcode SS uitzicht is een vooraanstaande verkoper. Het is groot en levendig, maar het vereist een bepaald bedrag van wiskundige talent om echt uit te leggen aan de tijd. In overeenstemming met Watchesinfoniac, ‘Over de uren van 06:00 en 01:00 de lichten willekeurig knipperen voor een enkele seconden van elk moment. Als de eigenaar van het horloge drukt de tijd knop, de lichten in de 4 kolommen van het horloge ervaring willekeurig flash voor een paar seconden voor ze weer het scherm van de tijd. ‘ Je kan hopen te besteden al meer dan $ 150 voor deze LED observeren (vanaf 2011).

Gebouwd door Casio, de Ana-Digi activiteit Kijk naar een omgeving tijdzone doel dat maakt het mogelijk voor de gebruiker om de tijd in 29 hele wereld tijdzones kennen. Het zal ook komen met een dag-tot-dag alarm, stopwatch functionaliteit, LED mild met Afterglow en een kalender voorgeprogrammeerd tot 2099. Deze multifunctionele LED horloge verkoopt voor $ 25 (vanaf 2011).

Dit stijlvolle view ‘is elk technologisch opvallend en in het oog verlammende’, aldus Watchesinfoniac. Het berekenen van de tijd is niet eenvoudig met deze visie. Het kan misschien wel belangrijk om te lezen via de handleiding. Dit kijken naar verkoopt voor $ 189 (vanaf 2011).

Category: sporthorloges

Comments are closed.